یادداشتهای مصطفی فارسی (12) مصطفی فارسی 1403/8/9 مارک و پلو: مجموعه ای از سفرنامه ها و عکس ها منصور ضابطیان 3.9 55 تعریف و تشریحش از ایالات متحده خیلی خوب بود 0 4 مصطفی فارسی 1403/8/7 جای خالی سلوچ محمود دولت آبادی 4.1 105 غمگین و خسته پر از ظلم و سیاهی 0 4 مصطفی فارسی 1403/7/15 کلیدر جلد ۹ و ۱۰ محمود دولت آبادی 4.7 10 به نظرم عصاره زحمات محمود دولت آبادی در کل ۱۰ جلد مکالمه سید شه رضا تربتی و گلمحمده در جلد نهم با مردم ناامید و خسته و ترسو و گرسنه چطوری میشه انقلاب کرد. اگر خوب دقت کنی به عجیب بودن و معجزه کار امام خمینی پی میبری گل محمد فقط میخواست برای یه شهر و روستاهاش عدالت بیاره تازه داعیه حکومت نداشت خود مردم به کشتنش دادن امام خمینی با معجزه تشیع کل کشور و تا داهات کوره های لب مرزی همراه خودش کرد امتیاز ۱۰۰ به این کتاب بازم کمه حدود ۴ ماه طول کشید خوندنش و انگار من ۴ ماه در روستاهای اطراف سبزوار در سال ۲۷ و ۲۸ زندگی کردم به شدت از تموم شدنش ناراحتم و فکر نمیکنم کتاب دیگه ای به این اندازه من و مجذوب کنه 8 10 مصطفی فارسی 1403/7/2 ازبه رضا امیرخانی 3.7 57 مثل همیشه رضا امیرخانی آدم و غافلگیر میکنه لذت شنیدن اصطلاحات نیروهوایی برای من یادآور دوران خوب مهندسی پرواز بود 0 14 مصطفی فارسی 1403/4/25 زیارت عاشورا شیخ عباس قمی 4.8 1 أَلسَّلامُ عَلى مَنْ اُریقَ بِالظُّـلْمِ دَمُهُ، سلام برآن کسى که خونش به ظلم ریخته شد، أَلسَّلامُ عَلَى الْمُغَسَّلِ بِدَمِ الْجِراحِ، سلام برآنکه با خونِ زخم هایش شست و شو داده شد، أَلسَّلامُ عَلَى الْمُجَـرَّعِ بِکَأْساتِ الرِّماحِ سلام بر آنکه از جام هاى نیزه ها جرعه نوشید، أَلسَّلامُ عَلَى الْمُضامِ الْمُسْتَباحِ، سلام بر آن مظلومى که خونش مباح گردید، أَلسَّلامُ عَلَى الْمَنْحُورِ فِى الْوَرى، سلام بر آنکه در ملأ عام سرش بریده شد، أَلسَّلامُ عَلى مَنْ دَفَنَهُ أَهْـلُ الْقُرى، سلام بر آنکه اهل قریه ها دفنش نمودند، أَلسَّلامُ عَلَى الْمَقْطُوعِ الْوَتینِ، سلام بر آنکه شاهرَگش بریده شد، ناحیه مقدسه 0 19 مصطفی فارسی 1403/4/6 ذوالفقار: برش هایی از خاطرات شفاهی حاج قاسم سلیمانی علی اکبری مزدآبادی 3.7 6 همین صحبت هایی که در کلیپ ها میبینیم رو نوشتند آنقدر جذبه داره که نمیشه زمین گذاشت در هر فصلی که از یک عملیات میگه به واسطه کاری که پیش آمده کتاب رو رها کردم نگاهش به جنگ از زاویه فرمانده لشگر ثارالله هم خیلی موشکافانه و دقیقه هم خیلی دلسوزانه به شکلی که گویی داره از بچه هاش خاطره میگه حاج قاسم سلیمانی نمونه دقیق فرزند خلف خمینی ست که من لایق بودم در عصر زندگی درکش کنم 1 17 مصطفی فارسی 1403/4/3 کشتی نوعروسان جوجو مویز 3.4 2 داستان سرد و بی روح داستان در زمان جنگه ولی داخل جنگ نیست اما اثر مرگبار جنگ جهانی سایه انداخته روی داستان اصلا ذائقه م نبود 0 19 مصطفی فارسی 1403/3/14 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 75 گاهی دلم سوخت و البته گاهی درک میکردم که اخراج و بیکاری چه دردی داره متن روان و آرام نادر ابراهیمی خیلی لذت بخش بود به خودم قول دادم بازم سراغ کتابهاش برم لذت کتاب خوانی رو چند برابر میکنه کمتر میشه که برگردی از سر پاراگراف بخونی بس که متوجه میشوی چی میگه خلاصه عالی بود 1 43 مصطفی فارسی 1403/3/11 مسافر سنت در هزاره سوم محمدرضا زائری 4.0 6 درگیری های روزمره روحانیت با مردم رو خوب نشون داده و اینکه تقریبا در 80 درصد کتاب، مردم از حضور روحانیت در وسایل نقلیه عمومی تعجب میکنن جالب بود . چندتا نکته امیدوارکننده توش هست مثلاً اینکه هنوز هم میشه دل مردم رو راحت به دست آورد و امیدوار به آینده بود. همون طور که خودش در مقدمه گفته خیلی میخواسته حوصله مخاطب رو سر نبره ولی خب نمیشه در هر مطالعه بیشتر از 20 یا 30 صفحه خوند که چون نگاه اجتماعی داره خیلی اهمیتی ندارد این موضوع 0 13 مصطفی فارسی 1403/3/5 استامبولی: نوشته ها و عکس های سفر به استانبول منصور ضابطیان 3.9 48 نسخه صوتیش با صدای خود منصور ضابطیانه خیلی خوبه در کل سفرنامه ها و روزنگاری ها چیز جذابی هستن یه سفر بدون دغدغه به استانبول کردم با این کتاب فضاسازی های ضابطیان عالیه تعاریف از مکان ها و مردم قابل لمسه 0 30 مصطفی فارسی 1403/3/1 کفش باز فیلیپ اچ. نایت 3.8 12 رفت و برگشت این آدم تو کتاب، راه اندازی های مختلف ، شکست های گاهی سخت و ناامیدکننده ، خیلی آدم و به فکر فرو میبره که چه نور امیدی داشته که خسته نشده چطوری همه چیز و ول نکرده داستان پر از روش های امید گرفتن و انگیزه جمع کردنه 0 7 مصطفی فارسی 1403/3/1 من او رضا امیرخانی 4.3 160 موقع خواندن ، اون کوچه ای که تو کتاب ازش رد میشد رو تصور کردم و تجسم کردم برای خودم برای همین با اینکه از خواندنش خیلی میگذره هنوز گاهی میرم تو اون کوچه و مغازه سر کوچه 0 5