یادداشتهای Naz parvaneh (10) Naz parvaneh 14 ساعت پیش خون دریا لیلا مهدوی 4.2 5 ابتدا فکر کردم یک کتاب درجه یک میخوام بخونم ولی هر چه جلوتر رفتم صحنه ها تکراری و کش دار.واژه ها در قالب یک تکرار خسته کننده ،بازیگر صحنه بعدی می شدند و جان می خراشیدند تا پیرنگ را نگه دارند بلکم قصه از هم نپاشد.اما میتوانست با چنین بن مایه ی خوب بهتر رنگ بگیرد من بجز چند تصویر خوب نپسندیدم 0 0 Naz parvaneh 17 ساعت پیش دوست بازیافته فرد اولمن 4.1 66 و تاریخ نسبت ما با تاریخ و سیاست.دوست دارم دوباره کتاب را بخوانم و لایه های زیرکانه ی ذهنی نویسنده را بیشتر واکاوی کنم.نسبت یهود ،صهیونیسم و نازیسم هیتلر و... لایه های پنهان دروغین یا راستین بودن واژه ها آدم را می لرزاند و هوش از سر می برد.جهان ما در حرکتی نامنظم و سیال گونه از سیاست های مخوف ِ پشت پرده قربانی قطبیت های ذهن های نا آرامی که هرگز حقیقت هستی را نیافته اند و در پس تاریخ انباشته می شوند برای عبرت. کتاب خوبی بود و پیام را در کمترین حالت ممکن با معجزه واژه ها به هزار تصویر برده بود.بازی با ذهن خوانندگان اما نمی دانم چرا هنوز هم نمی توانم ثقیل بودن برهه زمانی و آمار و ارقام جنگ جهانی دوم را هضم کنم و از فهمش عاجزم لیست میلیونی یا هزار هزار آواره و کشته هیتلر نازی یا یهودیان آواره هولوکاست یا حقیقت پنهان کوره های آدم سوزی هنوز فهمم عاجز از ..... 0 28 Naz parvaneh 2 روز پیش اولین نبرد مسعود آذرباد 0.5 1 مورد علاقه من نبود برای بچه ها بیشتر کتاب بخوانیم 0 0 Naz parvaneh 5 روز پیش غصه را باید خورد؟ مکرمه شوشتری 3.9 8 واقعا اگر غصه ها ماندگار بودند چی میشد.خوبه که میرن.قشنگ بود 0 0 Naz parvaneh 5 روز پیش آقای با کلاه و آقای بی کلاه شل سیلورستاین 3.9 32 زندگی ساده ای درونش نهفته بود .خیلی از جزئیاتی که دور و ب خودمان هست.و ما از یاد برده ایم .برای بچه ها بیشتر کتاب بخوانیم 0 0 Naz parvaneh 6 روز پیش از طرف فرزند کوچک شما؛ این بار فرزندان از پدر و مادر روایت می کنند فاطمه لیالی 3.9 32 خوب بود.واقعیت بود همین بود.هر آنچه در زندگی همه هست.غم داشت .شادی نداشت.پشت همه غم ها،یک شادی پر حقیقت هست 0 0 Naz parvaneh 7 روز پیش قدم یازدهم سوسن طاقدیس 4.1 21 قصه با تکرار چند جمله معنا دار و فضای ساده که تصویرسازی ذهنی پیچیده ای ندارد جلو می رود و عالی پیام داستان بیان می شود برای بچه ها بیشترکتاب بخوانیم . 0 12 Naz parvaneh 7 روز پیش آمیخته به بوی ادویه ها مریم منوچهری 3.6 17 در تمام لحظاتی که واژه ها قطار می شدند توی ذهنم.تصویرهایش هم جلویم صف می کشیدند و من فیلم را بدون هیچ کاتی پیش می بردم ... آن وسط مسط ها هم یاد نسیم مرعشی افتادم قصه ها همینقدر زندگی ما هستند...ساده، تلخ، واقعی، روزمره اندوه و هیجان 0 0 Naz parvaneh 1404/5/23 مردی در شکم نهنگ: قصه ی یونس (ع) بهروز رضایی کهریز 5.0 1 یک قصه کوناه و قشنگ و آموزنده از یکی از پیامیران مناسب کودکان و خردسالان با تصویر سازی زیبا و رنگین.برای بچه ها کتاب بخوانیم 0 0 Naz parvaneh 1404/5/21 صد نامه عاشقانه نزار قبانی 3.7 4 شروع کتاب شیرین و رویایی بود.واژه ها معجزه وار در خدمت تصویر سازی رویا و احساس یک سوم پایانی کسل کننده بود و يکنواخت بودن ریتم در تمام نامه ها بجز چند مورد ،هیچ هیجان و کششی نداشت.تکراری بودن و نوشتن بر یک سیاق .بازی کلمات را محدود کرده بود. فقط برای یکبار خواندن 0 0