یادداشتهای کتاب گشنه (9) کتاب گشنه 1403/5/26 معجزه های خواربارفروشی نامیا کیگو هیگاشینو 4.1 60 عاشقش شدم🥲🤌۱۰/۱۰ ارزش چند بار خوندنم داره قلبم پر از پروانه شده 😭🦋 0 28 کتاب گشنه 1403/4/20 بریت - ماری اینجا بود فردریک بکمن 4.0 45 اولین کتابی که از بکمن خوندم مردی به نام اوه بود که اصلا دوستش نداشتم و بزور تمومش کردم دیگه گارد داشتم نسبت به خود نویسنده . خیلی یهویی تصمیم گرفتم بریت ماری رو شروع کنم و اینجوری بودم که اوووو چرا زودتر نخوندمش و بعد تموم کردنش بهم گفتن که بریت ماری ادامه ی کتاب مادر بزرگ سلام رساند و گفت متاسفم هستش 😂🤌 تو ذوقم خورد چرا نمیدونستممم🥲 6 14 کتاب گشنه 1403/3/27 هزار خورشید تابان خالد حسینی 4.1 76 اولین کتابی بود که از خالد حسینی خوندم و اشکم دراومد :))) بنظرم هزار بار ارزش خوندنو داره 🥲💔 3 12 کتاب گشنه 1403/3/25 سی بل فلوراریتا شرایبر 4.1 1 خب ی کتاب فیلم دار خفن دیگ 🤏 که رمانشم از روی واقعیته دختری که تو بچگی توسط مادر اسکیزوفرنیش مورد ازار قرار گرفته تبدیل به دختری میشه که اختلال چند شخصیتی داره ۱۶ شخصیت مختلف در سن های مختلف🤌 اسم فیلم sybil :) 2 8 کتاب گشنه 1403/3/22 ساداکو و هزار درنای کاغذی الینور کوئر 4.2 24 یه کتاب خیلی غم انگیز 🥲💔 اشکم دراومد مجسمه ساداکو تو ژاپن هست که یک درنای طلایی دستشه و هر سال کلی درنای کاغذی درست میکنند و زیر مجسمه میزارند:)))) وای بغض |چیزکو گفت ساداکو افسانه قدیمی میگه اگه بیماری هزار تا درنای کاغذی درست کنه حالش خوب میشه | 2 6 کتاب گشنه 1403/3/16 اتاق اما دانهو 3.9 25 ی رمان از زبون یه پسر ۵ ساله :) این رمان الهام گرفته از یه اتفاق هولناک واقعی و پیشنهاد میکنم بعد کتابش سراغ فیلمش برین (Room) 4 18 کتاب گشنه 1403/3/16 او و گربهاش ماکوتو شینکای 4.1 6 خیلی کتاب گوگولی و ناناسی بود اگ عاشق گربه ایننن بخونین و غرق شین تو کلمات🥲🐈⬛ 0 7 کتاب گشنه 1402/11/5 در قفل شده فریدا مک فادن 3.9 42 🥲🥲🥲خیلی دوسش داشم وای چقد خفن بودددد 0 12 کتاب گشنه 1402/10/28 سهگانه سنگهای قیمتی: یاقوت کبود کرستین ژیر 4.1 3 به هیچ کس اعتماد نکن به احساسات خودت هم :) 0 10