یادداشتهای کتاب گشنه (21) کتاب گشنه 5 روز پیش زنی که درخت شد (گیاهخوار) هان کانگ 3.2 2 فصل اولش خیلی دیونه وار خفننننن شروع شد بنظرم و فکر کردم ادامه ش خیلی جذاب تر میشه که نشد در اون حد اما بازم خوب بود حقیقتا. 0 2 کتاب گشنه 1404/2/26 خاک آمریکا جینین کامینز 4.4 10 خیلیییی قشنگ بوددد خیلییی دوسششششش چقددد جملات زیبا داشت این کتاب 😭💗 حتی یه لحظه هم کسل کننده نبود و ترغیب میشدم ادامشو بخونم 0 8 کتاب گشنه 1404/1/8 سووشون سیمین دانشور 4.1 212 اولین کتاب 1404م🥲چقد قشنگ بود تا ابد تو قلبم میمونی سووشون عزیزم 5 17 کتاب گشنه 1403/12/17 پدر آن دیگری پرینوش صنیعی 3.9 15 دنیای بچه ها چقد مظلومانه ست اینکه صفات بد تعریف و تمجید میبینن🥲🥲 این کتابو استادم معرفیش کرد که بخونمش فکر نمیکردم انقدر قشنگ باشه و خب فیلمشم هست راستی به همین اسم 0 12 کتاب گشنه 1403/12/17 میخواهم بمیرم ولی دوست دارم دوکبوکی بخورم بک سهی 3.4 67 چه کتاب گول منگولییییه دوستش داشتم 🎀 0 16 کتاب گشنه 1403/11/23 بانوی طبقه بالا: ابتدا این خانه متعلق به او بود فریدا مک فادن 3.4 5 اولش بنظرم جذاب شروع شد اما کم کم جذابیتش از بین رفت و دوستش نداشتم 0 10 کتاب گشنه 1403/11/14 هیچوقت دروغ نگو فریدا مک فادن 4.2 105 تو یه روز تمومش کردم اصلا نتونسم کتابو زمین بزارممم وای خیلی خفن بود همینکه میرسی به آخراش اینجوریی که چیییییی😐 جمع همه روانیا تازه میخوان بچه هم بیارننننننن 😭اصلا بهشون شک نکردم از بس مظلوم نمایی کردددن با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 2 12 کتاب گشنه 1403/10/25 مادرخوانده فریدا مک فادن 3.6 18 واقعا انتظار چنین کار ضعیفی از مک فادن نداشتم تو ذوقی بدی بود. واقعا اگه میتونسم یکی از شخصیتای کتابی رو بکشم صد در صد مونیکا بود یعنی مگه میشه انقدررررررررر رو مخ ؟ درسته همه شخصیتا حتی ابی هم رو مخ بود و از دست کاراش حرص میخوری امااا مونیکااا واقعاااااا دلت میخواد بکشیش ( خیلی فشاری هستم در حال حاظر) 0 15 کتاب گشنه 1403/10/17 یادداشت های زیر زمینی فیودور داستایفسکی 4.0 60 چقد کتابای داستایوفسکی قشنگه همیشە انتظارم از کتاباش بالاست و هر سری قشنگ روحمو نوازش میکنه این کتابش >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 0 14 کتاب گشنه 1403/10/13 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 443 کتاب مورد علاقم :))) این حجم از قشنگیش رو نمیتوانم 9 17 کتاب گشنه 1403/9/22 لاشه لطیف آگوستینا باستریکا 4.1 71 هنوز شوکەم بعد تموم شدنش تنها کتابی بود که هم گریه کردم هم هیجان داشت هم حالم بهم میخورد😂حس هایی کاملا متناقض اخرش که واقعا پوکرر فیس داشتم دیوارو نگاه می کردم :))) هی میگی از این بدتر که نمیشه یهو بچیز خیلی بدتر اتفاق میوفتاد 4 19 کتاب گشنه 1403/9/12 دایی جان ناپلئون ایرج پزشکزاد 4.1 91 واقعا جزو قشنگترین کتابایی هستش کە خوندم🫠 خب من بلد نیسم بنویسم و راجبش توضیح بدم امااا واقعا قشنگه و ازش لذت بردم حتی دلم نمیخواست تمومش کنم 0 14 کتاب گشنه 1403/5/26 معجزه های خواربارفروشی نامیا کیگو هیگاشینو 4.1 78 عاشقش شدم🥲🤌۱۰/۱۰ ارزش چند بار خوندنم داره قلبم پر از پروانه شده 😭🦋 0 34 کتاب گشنه 1403/4/20 بریت - ماری اینجا بود فردریک بکمن 4.1 60 اولین کتابی که از بکمن خوندم مردی به نام اوه بود که اصلا دوستش نداشتم و بزور تمومش کردم دیگه گارد داشتم نسبت به خود نویسنده . خیلی یهویی تصمیم گرفتم بریت ماری رو شروع کنم و اینجوری بودم که اوووو چرا زودتر نخوندمش و بعد تموم کردنش بهم گفتن که بریت ماری ادامه ی کتاب مادر بزرگ سلام رساند و گفت متاسفم هستش 😂🤌 تو ذوقم خورد چرا نمیدونستممم🥲 6 16 کتاب گشنه 1403/3/27 هزار خورشید تابان خالد حسینی 4.1 99 اولین کتابی بود که از خالد حسینی خوندم و اشکم دراومد :))) بنظرم هزار بار ارزش خوندنو داره 🥲💔 3 16 کتاب گشنه 1403/3/25 سی بل فلوراریتا شرایبر 4.1 1 خب ی کتاب فیلم دار خفن دیگ 🤏 که رمانشم از روی واقعیته دختری که تو بچگی توسط مادر اسکیزوفرنیش مورد ازار قرار گرفته تبدیل به دختری میشه که اختلال چند شخصیتی داره ۱۶ شخصیت مختلف در سن های مختلف🤌 اسم فیلم sybil :) 2 12 کتاب گشنه 1403/3/22 ساداکو و هزار درنای کاغذی الینور کوئر 4.3 27 یه کتاب خیلی غم انگیز 🥲💔 اشکم دراومد مجسمه ساداکو تو ژاپن هست که یک درنای طلایی دستشه و هر سال کلی درنای کاغذی درست میکنند و زیر مجسمه میزارند:)))) وای بغض |چیزکو گفت ساداکو افسانه قدیمی میگه اگه بیماری هزار تا درنای کاغذی درست کنه حالش خوب میشه | 2 11 کتاب گشنه 1403/3/16 اتاق اما دانهو 3.8 31 ی رمان از زبون یه پسر ۵ ساله :) این رمان الهام گرفته از یه اتفاق هولناک واقعی و پیشنهاد میکنم بعد کتابش سراغ فیلمش برین (Room) 4 23 کتاب گشنه 1403/3/16 او و گربهاش ماکوتو شینکای 4.0 9 خیلی کتاب گوگولی و ناناسی بود اگ عاشق گربه ایننن بخونین و غرق شین تو کلمات🥲🐈⬛ 0 12 کتاب گشنه 1402/11/5 در قفل شده فریدا مک فادن 3.9 67 🥲🥲🥲خیلی دوسش داشم وای چقد خفن بودددد 0 19