بریدههای کتاب sadra sadra 6 روز پیش نامه به کودکی که هرگز زاده نشد اوریانا فالاچی 3.4 67 صفحۀ 111 درد و رنج نمک زندگی و بدون اونا ما دیگه انسان نیستیم 0 1 sadra 6 روز پیش نامه به کودکی که هرگز زاده نشد اوریانا فالاچی 3.4 67 صفحۀ 27 زخما خوب میشن و جاشونم کمکم از بین میره ولی یه زنگ تلفن واسه برگردوندن تموم دردا بسه! 0 1 sadra 6 روز پیش نامه به کودکی که هرگز زاده نشد اوریانا فالاچی 3.4 67 صفحۀ 19 آدما تو خطر پست میشن و وقتی خطر از سرشون گذشت دوباره میرن تو جلد خودشون!هیچوقت نباید خودت رو وقت رو به رو شدن با خطر گم کنی، حتی اگه ترس تموم جونت رو گرفته باشه! خود به دنیا اومدن یه خطر داره:خطر پشیمونی از تولد! 0 1 sadra 6 روز پیش نامه به کودکی که هرگز زاده نشد اوریانا فالاچی 3.4 67 صفحۀ 12 درد با ما به دنیا میاد، با ما قد میکشه و باهامون اخت میشه!جوری که حس میکنیم مثل دست و پا همیشه باید باهامون باشه! 0 2 sadra 6 روز پیش نامه به کودکی که هرگز زاده نشد اوریانا فالاچی 3.4 67 صفحۀ 12 زندگی یه جنگه که هرروز تکرار میشه و عوض شادیهاش ـ که تنها قد یه پلک به هم زدن دووم دارن ـ باید بهای زیادی بدی! 0 2 sadra 6 روز پیش در ستایش بطالت برتراند راسل 3.8 26 صفحۀ 21 سالهای سال اغنیا و مجیزگویانشان در ستایش «کار و زحمت شرافتمندانه» قلمفرسایی کردهاند، سادهزیستی را ستودهاند، دم از دینی زدهاند که میگوید احتمال رفتن فقرا به بهشت بسیار قویتر از اغنیاست، و کلاً کوشیدهاند به کارگران یدی بقبولانند که اصالت خاصی در جابجا کردن ماده در عالم است. 0 4 sadra 7 روز پیش سقوط آلبر کامو 3.9 87 صفحۀ 111 برای ایجاد مجرمیت و تنبیه، وجود خداوند لازم نیست، همنوعان ما با کمک خودمان برای این کار کافی هستند. 0 3 sadra 1404/3/30 سقوط آلبر کامو 3.9 87 صفحۀ 43 وقتی که پای مرگ، آن هم از نوع خودکشی درمیان باشد، خداوندا؛چه غوغای دلچسبی!تلفن ها کار میکند،قلب پرطنین میشود،و جملات به خودی خود مختصر و کوتاه میگردد، اما سنگین و پرکنایه و گویا غم و اندوهی رام نشدنی که آن را فرو میخورند و حتی،بله،اندکی هم خود را متهم میکنند. 0 3 sadra 1404/3/29 بیگانه آلبر کامو 4.0 264 صفحۀ 113 زندگی آنقدرها هم ارزشمند نیست که انسان بخواهد هزاران سال زنده بماند و جاودانه باشد. 0 6 sadra 1404/3/29 بیگانه آلبر کامو 4.0 264 صفحۀ 111 بصورت طبیعی همه چیز باب میل انسان پیش نخواهد رفت. 0 7