بریدههای کتاب مصطفا جواهری مصطفا جواهری 1404/4/4 نوری، نادیا، ولادیمیر و دیگران مصطفی انصافی 0.0 صفحۀ 177 اما خوب میدانست که عیار آدمیزاد در جنگ معلوم میشود. در جنگ آدم چهرهاش را نمیتواند پشت هیچ نقابی پنهان کند. نمیتواند پشت چیزی قایم شود. جنگ میدانی است که در آن اولویتها زود خودشان را نشان میدهند. 0 21 مصطفا جواهری 1404/3/30 ایرانی ها چه رویایی در سر دارند؟ میشل فوکو 3.8 6 صفحۀ 29 «شما غربیها به مرگ میاندیشید، از او میخواهید که از زندگی جدایتان کند. او به شما درس ترک و تسلیم میدهد. ما به مردگان میاندیشیم زیرا به #زندگی پیوندمان میدهند. ما دست به سوی مردگان دراز میکنیم تا ما را به وظیفهٔ همیشگی #عدالت پیوند دهند. مردگان با ما از وظیفهٔ و از پیکاری که اسباب #پیروزی او را فراهم میآورد سخن میگویند.» 0 23 مصطفا جواهری 1404/3/15 نوری، نادیا، ولادیمیر و دیگران مصطفی انصافی 0.0 صفحۀ 32 از بازنده بودن قبل جنگیدن خجالت نمیکشی؟ 0 24 مصطفا جواهری 1404/1/6 سنگ قدسیه پائینی 3.6 19 صفحۀ 71 این خیال همهٔ مردمان فانی است. بقا را در جایی میجویند که وجود ندارد. 0 9 مصطفا جواهری 1404/1/6 برچیدن کتابخانه ام: یک مرثیه و ده گریز آلبرتو منگوئل 4.0 9 صفحۀ 66 فقدان کمکت میکند به خاطر بیاوری، و فقدان کتابخانه کمکت میکند به خاطر بیاوری حقیقتا کیستی. 0 6 مصطفا جواهری 1403/11/27 رساله راوی (درس گفتارهای روایت در داستان) کیهان خانجانی 3.5 1 صفحۀ 15 نویسنده نثرش را به این دلیل تزئین میکند که حرفی برای گفتن ندارد و برای جبران بیمحتوایی متن به تزئین آن، و در نتیجه کندکردن سفر خواننده در آن، دست میزند. 1 6 مصطفا جواهری 1403/11/22 زاهو یوسف علیخانی 4.2 4 صفحۀ 48 و من فکر کردم فقط من نیستم که خیالات میکنم. خیالات، اسبی است که همه صاحبش هستند. 0 12 مصطفا جواهری 1403/11/12 چراغ ششم پابلو دسانتیس 4.0 1 صفحۀ 109 راز زندگی هیچ نیست جز یافتن کلمهٔ مناسب در لحظهٔ خطیر. 0 48 مصطفا جواهری 1402/11/1 دیار اجدادی فرناندو آرامبورو 4.6 14 صفحۀ 425 دریا پهناور و عظیم است. مانند خداست، که هم نزدیک است و هم دور، که به ما یادآوری میکند چقدر کوچک و حقیریم و اگر بخواهد میتواند نابودمان کند. #دیار_اجدادی صفحهٔ ۴۲۵ رمانی که این روزها مشغولش هستم و به من یادآوری کرد که میشود با داستان، مسحور شد. احتمالا بهترین کتابی است که امسال خواندهام. 0 37