معرفی کتاب زاهو اثر یوسف علیخانی کتابعمومیداستانایران زاهو یوسف علیخانی 4.2 11 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 7 خواندهام 18 خواهم خواند 10 خرید از کتابفروشیها ناشر آموت شابک 9786003841604 تعداد صفحات 682 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب زاهو، نویسنده یوسف علیخانی. بریدۀ کتابهای مرتبط به زاهو فرشته سجادی فر 3 روز پیش زاهو یوسف علیخانی 4.2 4 صفحۀ 190 نگاهش کردم. چیزی نگفتم اما فکر کردم مردم همیشه دوست دارند بدانند سرنوشتشان چه خواهد شد و خودِ من هم وقتی آقا برابر قرآناش مینشست و نه میشنید و نه چیزی میگفت، فکر می کردم رفته به دنیایی که ما از آن خبر نداریم. 0 5 فرشته سجادی فر 1403/9/10 زاهو یوسف علیخانی 4.2 4 صفحۀ 48 و من فکر کردم فقط من نیستم که خیالات میکنم. خیالات اسبی است که همه صاحباش هستند. 0 18 مصطفا جواهری 1403/11/22 زاهو یوسف علیخانی 4.2 4 صفحۀ 48 و من فکر کردم فقط من نیستم که خیالات میکنم. خیالات، اسبی است که همه صاحبش هستند. 0 11 لیستهای مرتبط به زاهو روژان 1404/2/3 کتابهای کتابخونه ام ۳ 99 کتاب اینم پارت سوم:) کتابهای مرجع هنر و موسیقیم اینجان! 0 9 فرشته سجادی فر 1403/3/2 نخواندههای خاکخورده 24 کتاب این لیست بیشتر برای سرو سامون دادن به ذهنم و نظم دادن به چیزایه که در آینده میخوامبخونم پن:کمتر از تصورمبودن🍃 10 34 Rozhina Barzegar 1403/8/9 بهترین آثار ادبیات ایرانی 35 کتاب این یک لیست از بهترین آثار ایرانی ای هست که من خوندم ( تو ژانر های متفاوت) و اینکه به ترتیب نیست تقریبا و میشه گفت ده تای اول جاشون درسته به نظرم,سعی کردم بهترین آثار رو انتخاب کنم و اگه بتونم این لیست رو آپدیت می کنم. 2 12 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محدثه خوشکام 1403/2/20 قطعا یوسف علیخانی یکی از نویسنده های مورد علاقه منه. (فقط سه گانهش رو نخوندم و بجز اون تمام کتابهایی که نوشته رو خوندم.) فضای روستایی داستان و استفاده از زبان دیلمی رو به شدت دوست داشتم. همین ویژگی ممکنه خوندن کتاب رو سخت تر کنه ولی در عین حال خیلی بیشتر و راحت تر میشه با داستان ارتباط برقرار کرد. انتخاب اسامی هم یکی دیگه از ویژگی های قشنگ کتابهای یوسف علیخانیه. زرخال، ستارهسلطان، خندان و... یوسف علیخانی قصه گو فوقالعاده خوبیه و خوندن کتاب هاش پر از لذته. سخته کسی کتاب ۷۰۰ صفحه ای بنویسه که حوصله خوانندهش رو اصلا سر نبره. زن ها، خرافات، اعتقادات، خانواده، محیط زندگی، آدمها، روابط و ... این کتاب پره از همه این ها و از همه مهمتر خیالات. فقط وقتی کتاب رو تا آخر خونده باشید میتونید کاملا جمله ابتدای کتاب رو درک کنید. خیلی دوستش داشتم. 0 1 مصطفا جواهری 1403/12/13 { و من فکر کردم فقط من نیستم که خیالات میکنم. خیالات، اسبی است که همه صاحبش هستند. } زندهباد داستان بومی. یوسف علیخانی، نویسندهای است که امروز کمتر از آنچیزی که لایقش هست، شناخته و دیده شده است. و گمان میکنم این اتفاق، به خاطر روحیهٔ گوشهگزینیاش باشد. و هرچه میگذرد بیشتر و شایستهتر دیده میشود. زاهو، یک داستان بومی است در روستایی به نام میلک. برای منی که شیفتهٔ داستان بومی هستم، نوشتنش را واجب میدانم و خواندنش را واجبتر، مطالعهٔ این رمان دلچسب بود. داستان از یک آهستگی جادووار برخوردار است که محصول قلم نویسنده، نوجوان داستان و جغرافیای ماجراست. زبان کتاب شاید کمی سرعت مطالعه را بگیرد؛ که شنیدن گاهبهگاه نسخهٔ صوتی میتواند مکمل خوبی باشد. کتاب را پارسال در چنین روزهایی از آقای علیخانی عزیز هدیه گرفتم و چه هدیهٔ دلچسبی. 0 12 حسین پیری 1402/9/1 نوشتن تمام مکالمهها به زبان محلی واقعا آزار دهندهست. من حدودا ۵۰ درصد مکالمههارو اصلا متوجه نمیشم که چی میگن 0 3 آرامه بصیرتی 1403/11/5 https://youtu.be/4ywxs1TSy20?si=igk_Y6rhzbPuln2X سعی کردم تو این ویدیو دربارهش حرف بزنم 0 0