بریدههای کتاب فلور فلور 11 ساعت پیش دیوان فروغ فرخزاد فروغ فرخزاد 4.5 26 صفحۀ 392 ای ستارهها چه شد که در نگاهِ من دیگر آن نشاط و نغمه و ترانه مرد؟ ای ستارهها چه شد که بر لبانِ او آخر آن نوای گرم عاشقانه مرد؟ ای ستارهها، چه شد که او مرا نخواست؟ ای ستارهها، ستارهها، ستارهها.. پس دیار عاشقانِ جاودان کجاست؟ 0 13 فلور 11 ساعت پیش شب های روشن: یک داستان عاشقانه از خاطرات یک رویاپرداز (مصور) فیودور داستایفسکی 4.1 600 صفحۀ 132 خدای من، یک دقیقهی تمام شادکامی! آیا این نعمت برای سراسر زندگی یک انسان کافی نیست؟ 0 0 فلور 11 ساعت پیش به امید دل بستم لان کالی 4.1 184 صفحۀ 520 میپرد،فریاد میکشد، آزادانه زندگی میکند. همهچیز این جهان را زیر سوال میبرد، اما من را نه. "دستها هم میتونن همدیگه رو ببوسن؟" 0 0 فلور 11 ساعت پیش فردا و فردا و فردا گابریل زوین 3.0 13 صفحۀ 480 به نظر سم، سیدی یکی از زیباترین خندههای دنیا را داشت. از آن خندهها که آدم حس نمیکرد دارند به او میخندند، از آن خندهها که دعوتنامه بود! 0 0 فلور 11 ساعت پیش سیرک شبانه ارین مورگنشترن 3.8 56 صفحۀ 528 و آن لحظه میداند که به دنبال او، هرجایی خواهد رفت. 0 0 فلور 11 ساعت پیش چوب نروژی هاروکی موراکامی 4.0 35 صفحۀ 372 فقط بقایای آنچه زمانی زندگی بود، وجود داشت. تنش به خانهی مخروبهای میمانست که همهی در و پیکرش را بردهاند و حالا چشم به راه فرو ریختن نهایی است. 0 0 فلور 11 ساعت پیش کافکا در کرانه هاروکی موراکامی 3.9 107 صفحۀ 608 اکثر مردم دنیا سعی نمیکنند که آزاد باشند، تنها توهم آن را دارند. بهتر است این را به خاطر بسپاری، مردم ترجیح میدهند که آزاد نباشند. 0 8 فلور 12 ساعت پیش طلبکارها آوگوست استریندبرگ 3.5 0 صفحۀ 93 دیگر ورشکسته شدهام، حتی او را هم دیگر ندارم. او را برای چه میخواهی؟ قبل از اینکه کافر بشوم، خدا را برای چه میخواستم؟ برای پرستش. 0 0 فلور 12 ساعت پیش نازنین فیودور داستایفسکی 4.1 348 صفحۀ 95 آیا آدم زندهای در این کشور هست؟ 0 0 فلور 12 ساعت پیش پنج قدم فاصله ریچل لیپینکات 4.3 159 صفحۀ 216 ما به این تماس نیاز داریم، درست همانطور که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. هیچوقت اهمیت لمس کردن را نفهمیدم. لمس کردن او . تا زمانی که دیگر نتوانستم داشته باشمش 0 0 فلور 12 ساعت پیش دزیره جلد 2 آنه ماری سلینکو 4.4 38 صفحۀ 504 دزیرهی جوان در باغ مالمزون مرد و ژان باپتیست در جنگ لایپزیگ... حالا این دو غریبه چگونه میتوانند دوباره در کنار هم زندگی کنند؟ 0 0