بریده کتابهای alef alef 1403/9/22 ولادت سعید تشکری 4.3 3 صفحۀ 261 علی ابن موسی،بی علویان و خاندانش بماند، تنها می ماند. تازه تنها که بماند،اول علی بودن اوست. خاندان رسول خدا،وقتی تنها می مانند، تازه اول نصرت آن هاست. آن ها را نمی شناسید. به تنهایی سپاه هستند و همیشه سلطان. 0 0 alef 1402/12/28 نون و القلم جلال آل احمد 3.8 22 صفحۀ 195 آقاسید؛ درست است که شهادت دست ظلم را از جان و مال مردم کوتاه نمی کند؛ اما سلطه ظلم را از روح مردم میگیرد. مسلط به روح مردم، خاطره شهدا است و همین است بار امانت مردم به سلطه ظلم تن میدهند؛ اما روح نمیدهند میراث بشریت همین است. آنچه بیرون از دفتر گندیده تاریخ به نسلهای بعدی میرسد همین است.» 0 8 alef 1402/11/17 نون و القلم جلال آل احمد 3.8 22 صفحۀ 39 بابام در اومد گفت: غرضم این بود که تمام حرف های دنیا سی و دوتاست. از الف تا ی. از اول بسم الله تا تای تمت. حالا فهمیدی؟ می خواهم بگم از آنچه خدا گفته و توی کتابهای آسمانی پیغمبران نوشته، تا حرفهایی که فیلسوف ها گفتند و شعرا توی دیوانهایشان ردیف کردند، تا آنچه شما بچه مکتبی ها می خونید و من تمام عمرم برای مشتری هام نوشتم همه حرف و سخن های عالم از همین سی و دوتا حرف درست شده. به هر زبانی هم که بنویسی: ترکی یا فارسی یا عربی یا فرنگی. گیرم یکی دوتا بالا و پایین بره. اما اصل قضیه فرق نمی کند. هرچی فحش و بدوبیراه هست. هرچی کلام مقدس داریم، حتی اسم اعظم خدا که این قلندرها خیال می کنند گیرش آوردند، همشون را با همین سی و دوتا حرف می نویسند. می خواهم بگم مبادا یک وقت این کوره سوادی که داری جلوی چشمت را بگیرد و حق را زیر پا بگذاری. یادت هم باشد که ابزار کار شیطان هم همین سی و دوتا حرف است. حکم قتل همه بی گناهان و گناهکاران را هم با همین حروف می نویسند. حالا که اینطوره، مبادا قلمت به ناحق بگردد و این حروف در دست تو یا روی کاغذت بشود ابزار کار شیطان. آره پسرجان. وصیت بابام این بود. 😍 0 5 alef 1402/2/26 آتش بدون دود: اتحاد بزرگ نادر ابراهیمی 4.7 39 صفحۀ 123 اگر آن طور که سال های سال گفته ایم و گفته اید، ما برای پایه گذاری یک حکومتِ سلامتِ رهایی بخشِ استقلال طلبِ آشتی ناپذیرِ طرفدار ستمدیدگان قد علم کرده ایم. تا این گروه از ملی های میانه رو هستند، امکان طرح چنین مسائلی هم وجود ندارد، چراکه، مثل برق، انگ اجنبی پرستی و وابستگی به بیگانه رویمان می زنند سکّه ی یک پولمان می کنند. عصر متوسط ها، عصر مذاکره است و مصالحه و معانقه، دور هم نشستن و گپ زدن و برخاستن و دست دادن و عکس انداختن و لبخند زدن. با وجود این دوره بدی هم نخواهد بود. بگذار میانه روها و محافظه کارها، یکبار و برای مدت ها، بختشان را بیازمایند. 3 39