بریدۀ کتاب
1402/2/26
اگر آن طور که سال های سال گفته ایم و گفته اید، ما برای پایه گذاری یک حکومتِ سلامتِ رهایی بخشِ استقلال طلبِ آشتی ناپذیرِ طرفدار ستمدیدگان قد علم کرده ایم. تا این گروه از ملی های میانه رو هستند، امکان طرح چنین مسائلی هم وجود ندارد، چراکه، مثل برق، انگ اجنبی پرستی و وابستگی به بیگانه رویمان می زنند سکّه ی یک پولمان می کنند. عصر متوسط ها، عصر مذاکره است و مصالحه و معانقه، دور هم نشستن و گپ زدن و برخاستن و دست دادن و عکس انداختن و لبخند زدن. با وجود این دوره بدی هم نخواهد بود. بگذار میانه روها و محافظه کارها، یکبار و برای مدت ها، بختشان را بیازمایند.
1402/3/19