بریدههای کتاب زینب قلیچ خانی زینب قلیچ خانی 1403/12/27 پایین آوردن پیانو از پله های یک هتل یخی رسول یونان 3.8 0 صفحۀ 42 عشق شکل های بسیار دل انگیزی دارد مثل گل سرخ در دست دختری زیبا مثل ماه بالای کلبه ای برفی اما من گوش بریده ونسان ونگوگم شکل تلخی از عشق. 0 3 زینب قلیچ خانی 1403/8/11 جوجه اردک زشت درون به قویی زیبا تبدیل خواهد شد دبی فورد 3.8 4 صفحۀ 202 به دنبال این باشید که نور و تاریکی هر دو در شما زندگی کند. همانطور که هر چیزی وجهی روشن و وجهی تاریک دارد، هر فرد نیز صاحب نیمه ای روشن و نیمه ای تاریک است، چرا که انسان بودن یعنی همین. 0 5 زینب قلیچ خانی 1403/7/27 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 456 صفحۀ 140 هر انسانی شبیه یک شهر است. نباید اجازه دهید که چند ویژگی نامطلوب یک انسان، باعث شود به کلی او را کنار بگذارید. ممکن است برخی ویژگی های او را نپسندید. همیشه چند خیابان به درد نخور در هر شهری وجود دارد؛ اما حتما چیزهای با ارزشی هم یافت می شود. 0 5 زینب قلیچ خانی 1403/7/19 کجا ممکن است پیدایش کنم هاروکی موراکامی 3.5 8 صفحۀ 51 ...ما همیشه فکر می کنیم، مگر نه؟ نه این که زندگی می کنیم تا فکر کنیم، اما برعکسش هم درست نیست، که ما فکر می کنیم تا زندگی کنیم. من برخلاف دکارت معتقدم که ما گاهی فکر می کنیم تا نباشیم. 0 12 زینب قلیچ خانی 1403/5/16 چگونه کمال گرا نباشیم؟: راهی جدید به سوی خودباوری، زندگی بدون ترس و رهایی از کمال گرایی استیون گایز 4.0 41 صفحۀ 157 اشتباهات بخشی از وجود انسانی ما هستند. اشتباهاتتان را همان طور که هستند بپذیرید: آن ها درس های با ارزش زندگی هستند که فقط از آن طریق می توانید بیاموزید. 0 2 زینب قلیچ خانی 1403/5/3 وجود فاضل نظری 4.3 38 صفحۀ 67 آنکه در صلح است با خود، با جهان در جنگ نیست کاش می آموخت انسان با خودش سازش کند 0 5