بریدههای کتاب ریحانه مویدی ریحانه مویدی 2 روز پیش تابوت سرگردان حمیدرضا شاه آبادی 4.2 18 صفحۀ 82 ....خود را بی نقاب ببینید و به دیگران بنمایانید.و البته این آغاز مصیبت شماست! یک انسان بی نقاب در میان خیل نقابداران، بیپناه و تنهاست.در میان مردمانی که به نقاب خو کرده اند و بینقاب بودن را نمیپذیرند،همواره در خطر است.... 0 18 ریحانه مویدی 1403/12/29 طاعون آلبر کامو 4.0 71 صفحۀ 232 من با آنها بودم و با این همه تنها بودم. 0 6 ریحانه مویدی 1403/12/13 طاعون آلبر کامو 4.0 71 صفحۀ 42 گرچه مصیبت ها امری رایجاند ، دشوار میتوانیم باورشان کنیم وقتی بر سر خودمان نازل میشوند. 0 9 ریحانه مویدی 1403/12/12 بازرس نیکلای واسیلیویچ گوگول 4.2 27 صفحۀ 139 آه،خنده.قضیه مهمی است.انسان از هیچ چیز مانند خنده نمیترسد.خنده جان و مال گناهکار را از او نمیستاند ، ولی او را گرفتار میکند و انسان از ترس خندهٔ دیگران ، از دست زدن به کارهایی خودداری میکند که تحت هیچ نیروی دیگری حاضر به صرفنظر کردن از آنها نبود....... 0 2 ریحانه مویدی 1403/11/28 سیلماریلیون جی. آر. آر. تالکین 4.5 18 صفحۀ 148 .....اما از نشاط و زندگانی سعادتبار چیز زیادی نمیتوان گفت تا آنکه فرجام آن فرا برسد؛چه، آنچه زیباست و شگفتانگیز ،تا آنگاه که پابرجاست و چشم آن را میبیند،خود سندی است از برای خویش،و آنگاه که در آستانهی خطر است یا برای همیشه نابود میشود،به سرودها راه مییابد. 0 7 ریحانه مویدی 1403/11/23 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 89 صفحۀ 53 «قلب، خاک خوبی دارد. در برابر هر دانه که در آن بنشانی، هزار دانه پس میدهد. اگر ذرهیی نفرت کاشتی،خروار ها نفرت درو خواهی کرد. و اگر دانهیی از محبت نشاندی، خرمن ها بر خواهی داشت.....» 0 6 ریحانه مویدی 1403/11/23 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 89 صفحۀ 10 از هیچ، به قدرِ هیچ باید خواست، نه بیشتر.... 0 9 ریحانه مویدی 1403/11/14 کلید لوکی مارک لارنس 2.5 0 صفحۀ 154 هنوزم که هنوزه زمان همهی زخم ها رو بهبود میبخشه.اون زخم هایی هم که جاشون باقی میمونه، میراث به یادموندنی ما هستن. 0 6 ریحانه مویدی 1403/11/1 پاییز آمد؛ خاطرات فخرالسادات موسوی همسر شهید احمد یوسفی گلستان جعفریان 0.0 82 صفحۀ 81 از داخل مشما سیب ها را برداشتم و پوست گرفتم و به احمد گفتم:«بفرمایید.» احمد سیب را از دستم گرفت و به رویم لبخند زد و گفت:«هیچ وقت زمستانی به این گرمی نداشتم!» :))))))) 0 6 ریحانه مویدی 1403/10/22 روش تحلیل سیاسی: مجموعه بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای درباره ی مهارت ها و فنون تحلیل سیاسی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیت الله ال 4.6 9 صفحۀ 29 امام (ره)میگفتند. نگویید شکست،بگویید عدم فتح.یک جا پیروزی نصیب انسان میشود،بعضی ها هستند که اگر چنانچه جریان کار بر وفق مرادشان پیش آمد و به نقطهی مورد نظرخودشان رسیدند، از دنبال کردن آرمانها دست میکشند؛این خطا است. 0 4 ریحانه مویدی 1403/10/11 کلید لوکی مارک لارنس 2.5 0 صفحۀ 118 بهترین دروغگوها همیشه حقیقت رو میگن،فقط انتخاب میکنن که کدوم بخش از حقیقت رو بگن و کدوم بخشش نه. 0 9 ریحانه مویدی 1403/10/1 دغدغههای فرهنگی 4.5 17 صفحۀ 180 .....من نامه ها را می خواندم و جواب می دادم.یک نفر نوشته بود شما در مقابل این حرف که یادم نیست چه حرفی را مطرح کرده بود،چه دفاعی دارید؟بنده نامه اش را خواندم و گفتم درمقابل این حرف هیچ دفاعی ندارم؛هجوم دارم!دفاع کدام است.الان هم حقیقت قضیه این است؛شما در مقابل تهاجم دشمن باید موضعی هجومی داشته باشید ،نه دفاعی. 0 12 ریحانه مویدی 1403/9/18 شکسپیر و شرکا جرمی مرسر 3.7 26 صفحۀ 163 جرج به این نتیجه رسیده بود که پول بزرگ ترین برده دار است و عقیده داشت با کم کردن وابستگی به آن ،میتوان از سلطهی این دنیای خفقان آور کم کرد. 0 18 ریحانه مویدی 1403/9/16 در جبهه غرب خبری نیست اریش ماریا رمارک 3.9 61 صفحۀ 89 امروز همچون مسافران صحنه های جوانی را پشت سر گذاشته ایم.حقایقِ دشوار ما را سوزانده؛همچون بازرگانان مقصد را میدانیم و همچون قصابان بخش های مفید را از زوائد تشخیص میدهیم.دیگر چیزی ما را نمی آزارد،گویی به همه چیز بیاعتنا شده ایم.ما در جوانی حضور داشتیم؛آیا به راستی زندگی کرده ایم؟ ما مثل کودکان بیکس ایم و مانند مردانِ با تجربه و بی رحم و سطحی و پُر از اندوه ایم.... باور دارم که از میان رفته ایم. 0 8 ریحانه مویدی 1403/9/10 پسرک فلافل فروش؛ زندگینامه و خاطرات بسیجی مدافع حرم، طلبه شهید محمدهادی ذوالفقاری گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 51 صفحۀ 101 دنیا رنگ گناه دارد،دیگر نمیتوانم زنده بمانم. 0 6 ریحانه مویدی 1403/9/4 شکسپیر و شرکا جرمی مرسر 3.7 26 صفحۀ 27 با غریبه ها نامهربان نباشید مبادا فرشتگانی باشند در لباس مبدل. 0 8 ریحانه مویدی 1403/9/1 شیطان لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.0 42 صفحۀ 11 معمولا گمان میکنند که سالمندان محافظه کارند و جوانان نوجو.اما این تصور کاملا درست نیست.در بیشتر موارد جوانان محافظه کارتر میشوند. آن ها میخواهند زندگی کنند و نمی دانند به چه شیوه، و فرصت ندارند فکر کنند و بهترین شیوه ی زندگی را بیابند و طریقی را سرمشق اختیار میکنند که گذشتگان داشتند. 1 6 ریحانه مویدی 1403/8/29 آن ها فاضل نظری 4.0 38 صفحۀ 68 آیینه ها به دیدن هم خو گرفته اند یکدیگریم،حوصلهٔ شرح قصه نیست 0 8 ریحانه مویدی 1403/8/23 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 323 صفحۀ 47 «یعنی چه؟یعنی هیچ زمانی کسی را ندیده اید؟» «دیدن که آری!همه کس را میبینم ،اما با این همه تنها هستم!» 0 7 ریحانه مویدی 1403/8/23 سوءتفاهم (نمایشنامه در سه پرده) آلبر کامو 3.8 32 صفحۀ 24 ماریا(سرش را تکان میدهد): جدایی برای کسانی که یکدیگر را آن طور که باید و شاید دوست دارند خیلی مشکل است. 0 13