بریدههای کتاب آوین شیخ ها آوین شیخ ها 1404/2/16 اگنس پتر اشتام 3.4 14 صفحۀ 1 اگنس مرده است، داستانی او را کشت. 0 1 آوین شیخ ها 1403/7/25 درآمدی بر فهم جامعه ی مدرن: صورت بندی های مدرنیته جلد 1 برم گیبن 3.3 0 صفحۀ 66 داستان مشهور کشف جاذبه ی زمین از سوی نیوتون در نتیجه ی افتادن سیبی روی سرش، داستانی بود که «ولتر» برای فهماندن این مطلب به غیر متخصصان ساخت. 0 7 آوین شیخ ها 1403/7/23 درآمدی بر فهم جامعه ی مدرن: صورت بندی های مدرنیته جلد 1 برم گیبن 3.3 0 صفحۀ 33 عنصر اساسی اندیشه ی مدرنیته این باور است که تقدیر هرچیزی آن است که سرعت بگیرد، زایل شود، جایگزین شود، تغییر کند و شکلی دیگر به خود بگیرد. 0 5 آوین شیخ ها 1403/7/22 درآمدی بر فهم جامعه ی مدرن: صورت بندی های مدرنیته جلد 1 برم گیبن 3.3 0 صفحۀ 28 غالبا قدرت اقناعی بحث فلسفی به شکل رتوریکی آن بستگی بیشتری دارد تا به منطق عقلانی آن. در واقع روایت علاوه بر این که معنایی را به رویداد ها تحمیل می کند، اقتداری بی چون و چرا یا (حقیقت) نیز به شرح می بخشد. *: نظر فیلسوفان طرفدار واسازی 1 9 آوین شیخ ها 1403/4/5 خروس زری پیرهن پری احمد شاملو 4.3 7 صفحۀ 36 هر که دله س، ذلیله مخلصش عزرائیله هر که اسیرِ آز تر دستاش از پاهاش دراز تر! 0 2 آوین شیخ ها 1403/4/4 هنوز ناراحتی؟ مایکل یان بلک 4.2 6 صفحۀ 27 من وقت هایی که ناراحتم، دوست دارم به خودم اجازه دهم ناراحت باشم. 0 10 آوین شیخ ها 1403/3/4 دسیسه خوان خوزه آرئولا 0.0 صفحۀ 9 برای او **ازدواج به سان ساییدن دو سنگ آسیاب به هم است تا زمانی که یکی از آن ها خرد شود.** 0 1 آوین شیخ ها 1402/10/17 لذتی که حرفش بود: شش تک نگاری درباره ی دیدن و زیستن پیمان هوشمندزاده 3.4 33 صفحۀ 15 در عکس همیشه این جمله ی عکاس مستتر است: دیدم، ببین! و چیزی شبیه به دیدیم یا دیدند معنی ندارد. 1 33 آوین شیخ ها 1402/6/24 مه زاد؛ آخرین امپراطوری (قسمت اول) جلد 1 برندن سندرسون 4.6 17 صفحۀ 40 لبخندزنان گفت: تو از من پرسیدی که چرا لبخند می زنم، منیس ؟ لرد فرمانروا فکر می کنه که خنده و خوشی فقط برای اونه. من نمی خوام اجازه همچین کاری بهش بدم. این مبارزه به تلاش زیادی نیاز نداره. 0 12 آوین شیخ ها 1402/6/9 کلیات فلسفه ریچاردهنری پاپکین 3.8 1 صفحۀ 15 نه آن کس که جوان است باید در تحصیل و مطالعه فلسفه تاخیر کند، و نه آن کس که پیر شده است باید از مطالعه خویش خسته و بی زار شود. زیرا تامین سلامت نفس هرگز برای هیچ کس نه زود است و نه دیر. ✍🏻اپیکوروس 0 17 آوین شیخ ها 1402/5/6 میک هارته این جا بود باربارا پارک 4.2 28 صفحۀ 1 «من میک رو از دست ندادم، خانومِ بری هیل. من نذاشتمش یه جایی، فراموشش هم نکردم، یا مثلا توی اتوبوس جا نذاشتمش. اون مُرد. میفهمید؟ میک مُرد اما من هیچوقت، هیچوقت اونو از دست نمیدم.» *: این بریده را از صفحه91ایبوک برداشته ام. 0 13 آوین شیخ ها 1402/4/30 رساله ی دوم درباره ی دولت: نوشته ای پیرامون ریشته، گستره و غایت راستین دولت مدنی جان لاک 0.0 صفحۀ 38 0 15 آوین شیخ ها 1402/4/26 از پشت میز عدلیه: خاطرات طنز یک قاضی دادگستری امین تویسرکانی 3.5 72 صفحۀ 76 عدالت زمان دارد، از زمانش که بگذرد هر چه حکم شود عین بی عدالتی است. 0 24 آوین شیخ ها 1402/4/22 بیوهمردان سیاه، کتاب اول: داستانهای بیوهمردان سیاه جلد 1 آیزاک آسیموف 3.3 1 صفحۀ 19 من این جور خنده رو به دفعات بی شمار تو عمرم شنیدم. خودم هزار دفعه این طوری خندیدم. یه جور خنده ی خاصه که نه می شه با خنده های دیگه اشتباه گرفتش، نه می شه مخفیش کرد. یه ریشخنده از روی آز، ریشخند مردیه که اون چیزی رو که بیشتر از هر چیز دیگه ای می خواسته به هزینه ی یکی دیگه به دست آورده. اگه تو دنیا فقط یه نفر باشه که بدونه این چه جور خنده ایه منم. 0 9