هنوز ناراحتی؟ کودک۷ تا ۹ سال هنوز ناراحتی؟ مایکل یان بلک و 2 نفر دیگر 4.2 7 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 13 خواهم خواند 4 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786004624947 تعداد صفحات 36 تاریخ انتشار 1398/4/18 توضیحات کتاب هنوز ناراحتی؟، تصویرگر دبی ریدپس اهی. کتاب کودک کتاب مصور داستان حیوانات ادبیات کودک و نوجوان دهه 2010 میلادی داستان روانشناسانه ادبیات داستانی ادبیات آمریکا یادداشتها محبوبترین جدید ترین زهرا 1403/6/15 عمدتاً کتاب کودک نمیخونم و علمی هم من باب شناخت فضای ذهنی کودکان ندارم اما وقتی عنوانها رو میبینم اندکی ترغیب میشم تا نگاهی بهشون کنم. تصور میکنم پراکندهگوییهای ابتدایی بیش از اندازه بود و در انتها هم میتونست محبت فیزیکی و کلامی رو اضافه کنه تا از این طریق کودک واکنش بهتری نسبت به ناراحتیهای انسانهای دیگه داشته باشه. 0 10 محدثه مهرانفر 1403/7/29 گاهی وقت ها ناراحتی بی هیچ دلیلی سراغ آدم به خصوص کودکان میآید ، فهمیدن اینکه ناراحتی و غم یک احساس است تنها مختص کودکان نیست چون اکثر والدین هم درک درستی از احساس غم و ناراحتی ندارند. اینکه هم کودک هم والدین بدانند که ریشه هر رفتار کجاست بهتر میتوانند خودشان را کنترل کنند. وقتی مادر بداند که بچه ی ناراحت ممکن است از خودش رفتار های هیجانی بروز دهد میتواند در هنگام بروز رفتار های ناگهانی کودک خودش را کنترل کند و در پی حل مشکل باشد نه اینکه کودک را از خودش براند و او را دوست نداشتنی خطاب کند! این کتاب یکی از بهترین کتاب های کودک در زمینه پذیرش ناراحتی بود که خواندهام. 0 1 فاطمه شاهواری 1402/10/19 خیلی خوب بود🥺🤝🏽 0 10 فاطمه قاسمی 1403/3/27 من اگر یک کوچولوی ناراحت بودم خیلی خوشحال میشدم که یک نفر این کتاب را برایم میخواند. گزینهای خوب برای کوچولوهای غمگین و حتی بزرگهای غمگین. 12 33 مینا خالقی 1403/5/26 نوشته مناسب بالای سه سال. ولی برای پسر ۳.۵ سالهم جالب نبود. به نظرم بلاتکلیف و پراکنده بود. 0 1