معرفی کتاب داستان های بیوه مردان سیاه اثر آیزاک آسیموف مترجم سعید سیمرغ کتابعمومیداستان داستان های بیوه مردان سیاه آیزاک آسیموف و 1 نفر دیگر 3.3 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر کتابسرای تندیس شابک 9786001827310 تعداد صفحات 288 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب داستان های بیوه مردان سیاه، مترجم سعید سیمرغ. بریدۀ کتابهای مرتبط به داستان های بیوه مردان سیاه آوین شیخ ها 1402/4/22 داستان های بیوه مردان سیاه آیزاک آسیموف 3.3 1 صفحۀ 19 من این جور خنده رو به دفعات بی شمار تو عمرم شنیدم. خودم هزار دفعه این طوری خندیدم. یه جور خنده ی خاصه که نه می شه با خنده های دیگه اشتباه گرفتش، نه می شه مخفیش کرد. یه ریشخنده از روی آز، ریشخند مردیه که اون چیزی رو که بیشتر از هر چیز دیگه ای می خواسته به هزینه ی یکی دیگه به دست آورده. اگه تو دنیا فقط یه نفر باشه که بدونه این چه جور خنده ایه منم. 0 9 یادداشتها محبوبترین جدیدترین آوین شیخ ها 1402/4/25 بیوه مردان سیاه، باشگاهی متشکل از شش دوست(تقریبا) و یک پیشخدمت است که ماهی یک بار گرد هم می آیند به صرف شامی اعیانی و گپ و گفت، و اما بعد از اتفاقاتی در هر جلسه دست به حل معماهای جرایم یا اتفاقاتی می زنند که کس دیگری قادر به حل آن ها نبوده است. 🪐از لحاظ نثر داستان اولین چیزی که من را به خودش جذب کرد همان روان بودن و تکه پرانی های آمریکایی طورِ بسیاری بود که کتاب را جذاب و خوش خوان کرده است تا حدی که می توان در چند ساعت و به سادگی آن را تمام کرد. 🪐داستان ها فقط تا حدودی به هم متصلند و می توان این کتاب را مجموعه داستان کوتاه های معمایی قلمداد کرد. و مثل همیشه، در مجموعه داستان کوتاه، داستان هایی با سطوح متفاوت وجود دارند، در این کتاب هم 4 داستان عالی، 2 داستان متوسط و بقیه متوسط رو به پایین هستند. 🪐در کل به عنوان یک کتاب تقریبا کم حجم با تم کارآگاهانه با نویسندگی آسیموف که نوعی طنازی کنایی دارد ارزش خواندن را دارد و می تواند کتابی باشد که برای خلاص شدن از ریدینگ اسلامپ می توان به آن پناه برد. 0 7