بریدههای کتاب بر استخوانهای مردگان درسا احیا 1402/4/3 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 92 مطابق نظریهی من بزرگترین ایراد برنامهریزی بدنمان این است که مخچهمان به صورت صحیح و مناسب با مغزمان ارتباط ندارد. بدجور طراحی شدهایم. باید براساس الگویی متفاوت جایگزین شویم. اگر مخچهمان با مغزمان پیوند داشت از شناخت کامل نسبت به آناتومیمان برخوردار بودیم و میدانستیم در بدنمان چه میگذرد. مثلاً به خودمان میگفتیم «آهان، سطح پتاسیم خونم پایین اومده. یک چیزی داره به سومین مهرهی گردن لطمه میزنه. امروز وضعیت فشار خون تعریفی نداره باید برم یک کم ورزش کنم. با مایونزی که دیروز خوردم کلسترولم از حد عادی بالاتر رفته، باید حواسم بهش باشه!» بدنمان بار و بندیل دست و پاگیری است که دنبال خودمان میکشیم و چون ازش چیز زیادی نمیدانیم مجبوریم به ابزارهای متفاوت متوسل شویم تا از سادهترین فرایندهایش اطلاع پیدا کنیم. یگانه ابزار بدوی و زمختی که بهمان پیشکش شده تا مثلاً تسلی خاطرمان باشد درد است. اگر فرشتهها وجود داشته باشند حتماً با مشاهده حال و وضعمان از خنده روده بر میشوند. بدنی نصیبشان شده که راجع بهاش چیزی نمیدانند. بدون دفترچه راهنما تحویلش گرفتهاند. 0 17 فاطمه صادقی 1404/4/4 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 41 بهترین کسی که آدم میتواند باهاش اختلاط کند، خودش است _ لااقل سوءتفاهم پیش نمیآید. 0 0 آفتاب شریفیراد 1404/4/8 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 12 یکهو فهمیدم مرگ میتواند چقدر مفید و منصفانه باشد، درست مثل محلول ضدعفونی کننده یا جاروبرقی. 0 2 مائده 1404/4/10 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 226 زمان در خدمت ماست و این فرصت بزرگ را به ما میبخشد تا عالم محنت زده دردمند را به جهانی شاد و قرین آرامش بدل سازیم. 0 2 شهلا 1404/4/10 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 22 آنچه از این کالبد می رود بخشی از دنیا را همراهش می برد ؛ مهم هم نیست که خوب باشد یا بد ، خطاکار یا پرهیزکار ، زیرا به هرحال جایش بسیار خالی می ماند. 0 1 شهلا 1404/4/11 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 41 راستش ، بهترین کسی که آدم میتواند باهاش اختلاط کند خودش است _لااقل سوءتفاهم پیش نمی آید. 0 6 آفتاب شریفیراد 1404/4/16 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 104 عجب پهناور و مالامال از زندگی است این عالم! 0 4 آفتاب شریفیراد 1404/4/17 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 246 چه کسی موجودات دنیا را به مفید و بیفایده تقسیم کرده و به چه حق؟.......... چه کسی وقاحت به خرج داده تا تعیین کند کدام بهتر است؟ 0 43 مائده 1404/4/3 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 11 سال های دراز تیره روزی بیشتر از مرضی مهلک منزلت انسان را پایین می آورند . 0 5 آریا ابراهیمی 1404/4/1 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 11 اصلا چه کسی سزاوار مرگ است؟ 0 1 نیایش 1403/4/15 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 42 0 3 نیایش 1403/4/15 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 41 راستش، بهترین کسی که آدم میتواند باهاش اختلاط کند خودش است _ لااقل سوءتفاهمی پیش نمیآید. 0 30 راضیه.الف 1404/3/19 استخوان مردگان را شخم بزن اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 1 من همچنین شنیده ام که زاغ ها گاهی اشتباهاً ته سیگارهای روشن را به لانه هایشان میبرند و به همین راحتی آتشی به پا کرده و ساختمانی که در رویش لانه ساخته اند را با خاک یکسان میکنند:) 0 15 فاطمه صادقی 1404/4/4 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 71 برخلاف سرحالی ظاهریام، که مردم سادهلوحانه آن را به حساب آرامش روحیام میگذارند، از ورای دلشورهها و هراسهایم آنهارا مشاهده میکنم. انگار همهچیز در آینهای کدر منعکس شده باشد یا از پشت شیشهای تیره ببینمشان. 0 0 پروانه🇮🇷 1404/3/13 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 30 0 27 پروانه🇮🇷 1404/3/14 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 20 0 9 نیایش 1403/4/14 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 22 آنچه از این کالبد میرود بخشی از دنیا را همراهش میبرد؛ مهم هم نیست که خوب باشد یا بد، خطاکار یا پرهیزگار، زیرا بر حال جایش بسیار خالی میماند. 0 6 نیایش 1403/4/14 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 25 بر اثر خشم، ذهن بازتر و نافذتر میشود، به روشن بینی میرسد. خشم بر سایر عواطف غلبه میکند و جسم را به اختیار خویش در میآورد. بیهیچ تردید، خرد از خشم سرچشمه میگیرد، زیرا فقط خشم قادر است از هر حد و مرزی بگذرد. 0 1 آریا ابراهیمی 1404/4/1 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 20 خشم باعث میشود ذهن آدم روشن و شفاف شود و چیزهای بیشتری را ببیند. این حس بر سایر غلبه می کند و سرتاسر بدن را تحت سلطه خود در می آورد. بدون تردید خشم منشأ خردمندی است، چون با قدرتی دارد که از تمام محدودیت ها فراتر می رود. 0 3 فاطمه صادقی 1404/4/5 بر استخوانهای مردگان اولگا توکارچوک 3.3 8 صفحۀ 260 همواره خشم پس از خویش فضایخالی عظیمی باقی میگذارد که بلافاصله سیلابِ اندوه بهسان رودی بی ابتدا و بی انتها بر آن جاری میشود. 0 0