بریدههای کتاب سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان معصومه مینائی 1402/4/11 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 198 آرمانِ محدود آرمان نیست، خرده آرزوست، و از آن نیز ریزتر: احتیاج است. و خدای واحدِ بی نهایت، حامی آرمان است نه احتیاج و آرزو... 0 11 معصومه مینائی 1402/4/4 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 57 یک نهضت بزرگ ، بدون ایمان به حق، راه به جایی نخواهد برد. اینها، بدون توسل به دیانت و اتّکال به خداوند ، سقوط خواهند کرد ، و این تجربهیی خواهد شد برای آیندگان .... 0 3 ریحانه نعمتی 1402/5/4 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 172 همه اش فکر این هستم که کاری باید کرد؛ اما نمیدونم کدام کار، بی آنکه از کننده ی آن کار قهرمان بسازد، باری از دوش بارکشان درمانده برمی دارد. 0 2 ریحانه نعمتی 1402/5/7 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 206 بعد از نماز، بنشیند و سر زدن خورشید را بنگرید! این نیز، برای پاک و شاداب نگه داشتنِ روح، از واجبات است. 0 2 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/2/16 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 1 هر چیز زیبایی لزوما پاک نیست 0 15 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/2/15 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 1 دین طریقت دوست داشتن خداست، اما طریقتی برای جماعتی راهی که آن را گروهی باید پیمود نه به تنهایی در تجرید اندیشه و عمل 0 6 رها 1402/3/30 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 255 انسان تنها کتابی است که خداوند آن را با دستهای خود نوشته است. 0 16 معصومه مینائی 1402/4/11 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 158 آزادی هم مثل عدالت است. عدالتِ ظالم، ظلم است و آزادیِ مرحمتیِ حکومتِ ظالم، ضد آزادی. مردم، همان طور که نباید عدالت شاه را بپذیرند، همان طور هم نباید آزادی اهدایی حکومت فاسد را قبول کنند. 0 0 معصومه مینائی 1402/4/11 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 205 وظیفه ی دین، کهنه کردنِ روح نیست؛ شفّاف و شاداب نگه داشتن آن است. خدا قدیم است، اما کهنه نیست؛ چرا که در هستی ِبی نهایت او ظرفیتِ همیشه نو ماندن هست. هستیِ خویش را قدری خدایی کنید تا نو شوید و نوتر شوید! انسان باید که، تا دمِ مرگ، روانِ خود را تازه و جلیل و سرزنده نگه دارد. 0 4 معصومه مینائی 1402/4/10 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 105 فرصت، همیشه، در اختیار آدمیزاد بوده و آدمیزاد کاری از پیش نبرده است. این ایمان است که می تواند از فرصت ها به درستی استفاده کند.... 0 1 معصومه مینائی 1402/4/11 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 177 ملکِ پهناورِ درد را میان مادرها و پدرها تقسیم کرده اند. خارستان های فرودستش را به مادران داده اند، ارتفاعات کشت پذیرش را به پدران. این است که عرق ریزی تن به پدران می رسد، تحمل زخم تیغ به مادران. #بریده_کتاب 0 1 ریحانه نعمتی 1402/4/2 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 41 مثل همه ی تاریخ، جنگ است میان عدل و ظلم. 0 0 ریحانه نعمتی 1402/5/7 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 202 0 0 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/2/13 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 1 جهان با نماز و روزهی تنها درست نمیشود... 0 9 ریحانه نعمتی 1402/5/9 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 268 0 2 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/2/16 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 1 انسان تنها کتابی است که خداوند آن را با دستهای خود نوشته است. 0 7 معصومه مینائی 1402/4/10 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 120 با موج رفتن، در واقع، رفتن نیست، تسلیم شدن به موج است. بُرده شدن است. سلب اراده کردن از خویشتن است... 0 3 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/2/15 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 1 دین آیینی است که فرد خدا اندیش را در کنار جمع خدا اندیشان وارد عرصهی اقدام و عمل میکند. 0 9 معصومه مینائی 1402/4/3 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 29 دین، هیچ نیست الّا توکل، طهارت و خدمت. 0 1 معصومه مینائی 1402/4/3 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان جلد 2 نادر ابراهیمی 4.6 52 صفحۀ 41 برای ظالم زورمند، سخت است به سوی مرگ رفتن؛ بسیار سخت. ما دیده ییم که مثل سگ، هفت جانشان زنجیر شده به دنیاست. هر قدر عارف آسان می میرد، ستمگر، دشوار. عارف به دیدار می رود، نمی رود، که پرواز می کند، اما شقی، شورِ دیدنِ چه کسی را در سر داشته باشد؟ 0 1