بریدههای کتاب تختخوابت را مرتب کن: چیزهای کوچکی که می توانند زندگی شما و شاید حتی دنیا را متحول کنند Alireza Balouei 1403/7/10 تختخوابت را مرتب کن: چیزهای کوچکی که می توانند زندگی شما و شاید حتی دنیا را متحول کنند ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 18 0 3 مهدی وکیلی شعار 1402/4/2 تخت خوابت را مرتب کن! ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 36 زندگی بی رحمه و شما هر چه سریعتر این واقعیت رو بدونین برای خودتون بهتره. 0 2 محمد صالحی پور 1403/6/8 تختخوابت را مرتب کن: چیزهای کوچکی که ممکن است زندگی شما و شاید دنیا را دگرگون سازد ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 44 0 0 مهدی وکیلی شعار 1402/4/2 تخت خوابت را مرتب کن! ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 37 او حتی یک بار به دلیل بدشانسی در زندگی شکایت نکرده است. او هرگز نگفت: چرا من؟ و هرگز ذرهای برای خودش دلسوزی نکرد. 0 3 حمیدرضا فیاضی 1402/4/21 تختخوابت را مرتب کن: چیزهای کوچکی که می توانند زندگی ات و شاید دنیا را تغییر دهند ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 11 اینکه تختخوابم را به درستی مرتب کرده بودم، برایم شانس گرفتن پاداش به همراه نداشت، چون این چیزی بود که از من انتظار می رفت. این اولین وظیفه هر روزم بود و انجام درستش بسیار اهمیت داشت.یادآوری میکرد که کاری را به نحو احسن انجام دادهام؛ چیزی که به آن افتخار کنم، هرچند وظیفه بسیار کوچکی بود. 0 0 مهدی وکیلی شعار 1402/3/31 تخت خوابت را مرتب کن! ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 24 همه ما ممکن است لحظات تراژدیک زیادی را در زندگی تجربه کنیم و هیچ یک از ما در برابر این موارد مصون نیستیم. 0 3 مینا 1402/3/4 تختت را مرتب کن: کارهای کوچکی که شاید زندگی تان و حتی دنیا را متحول کند ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 85 اگر میخواهید دنیا را متحول کنید، کسی را پیدا کنید که در دریا کنارتان پارو بزند. 1 2 حسین دهقان دهنوی 1402/5/15 تختخوابت را مرتب کن: چیزهای کوچکی که می توانند زندگی ات و شاید دنیا را تغییر دهند ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 33 مارتین با صدایی آرام ولی پرسش گرانه گفت: "آقای مک، اصلاً می دونی چرا امروز صبح به یه کلوچه شکری تبدیل شدی؟" من پاسخ دادم: "خیر مربی مارتین." "آقای مک چون زندگی عادلانه نیست و هر چقدر زودتر این رو یاد بگیری بهتر میتونی باهاش روبه رو بشی" 0 2 حمیدرضا فیاضی 1402/4/21 تختخوابت را مرتب کن: چیزهای کوچکی که می توانند زندگی ات و شاید دنیا را تغییر دهند ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 13 گاهی اوقات چیزهای بسیار ناچیز وجود دارند که شما می توانید با انجام دادنشان، ماحصلِ روز خود را تحتتأثیر قرار دهید. 0 2 مهدی وکیلی شعار 1402/4/3 تخت خوابت را مرتب کن! ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 51 میزان ریسک باید محاسبه شود تا حتی اگر با یک رویداد ناگهانی مواجه شدید، از آنجا که محدودیتهای خود را میشناسید و به تواناییهای خود ایمان دارید بهترین روش را انتخاب کنید. 0 3 مهدی وکیلی شعار 1402/4/5 تخت خوابت را مرتب کن! ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 68 قدرت یک نفر برای متحد کردن کل گروه کافی است و قدرت یک نفر برای الهام بخشیدن به کل افرادی که در اطرافش هستند کافیست تا به آنها امید بدهد. 0 3 مهدی وکیلی شعار 1402/4/5 تخت خوابت را مرتب کن! ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 70 مهمترین ویژگی او این بود که به راحتی امید را به اطرافیانش تزریق میکرد. 1 3 Alireza Balouei 1403/7/10 تختخوابت را مرتب کن: چیزهای کوچکی که می توانند زندگی شما و شاید حتی دنیا را متحول کنند ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 17 0 1 مهدی وکیلی شعار 1402/3/25 تخت خوابت را مرتب کن! ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 17 هیچ عاملی جایگزین قدرت و آرامش ایمان فردی نیست. اگر مایل به تغییر دادن زندگی و یا حتی جهان هستید... از مرتب کردن تختخواب خودتان شروع کنید. 0 9 مهدی وکیلی شعار 1402/4/5 تخت خوابت را مرتب کن! ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 71 همه ما یک روز خود را تا گلو در گل دیده ایم و خواهیم دید. در این زمان است که باید با صدای بلند آواز بخوانیم و لبخند بزنیم و دست اطرافیان را بگیریم و به آنها امید بدهیم... که فردا روز بهتری خواهد بود. 0 6 مهدی وکیلی شعار 1402/4/1 تخت خوابت را مرتب کن! ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 27 مربی گفت: اثبات کن که من در ناتوان دانستن تو اشتباه میکنم! 0 1 حمیدرضا فیاضی 1402/4/21 تختخوابت را مرتب کن: چیزهای کوچکی که می توانند زندگی ات و شاید دنیا را تغییر دهند ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 14 اگر می خواهید زندگیتان و شاید جهان را تغییر دهید، از مرتب کردن تختخوابتان شروع کنید. 0 1 مهدی وکیلی شعار 1402/4/2 تخت خوابت را مرتب کن! ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 38 زنان و مردان بزرگ فقط به واسطه نوع برخوردشان با بی عدالتی های زندگی از مردم عادی متمایز شدهاند. 0 2 مهدی وکیلی شعار 1402/4/4 تخت خوابت را مرتب کن! ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 63 در همه لحظات تاریک زندگی؛ به اعماق روح خودت مراجعه کن و بهترین ظرفیت خود را نشان بده. 0 3 امیر حسینی کلورزی 1403/4/20 تختخوابت را مرتب کن: چیزهای کوچکی که می توانند زندگی ات و شاید دنیا را تغییر دهند ویلیام هری مک ریون 3.1 73 صفحۀ 21 هیچ یک از ما از لحظات دردناک زندگی در امان نیستیم. مثل آن قایق پارویی کوچک که اساس تمرینات دورۀ نیروی دریایی ما بود لازم است که همه ما گروهی از افراد خوب و درست را برای رسیدن به مقصد زندگی در کنار خود داشته باشیم. شما به تنهایی از پس پارو زدن بر نمی آیید کسی را پیدا کنید تا زندگی خود را با آن قسمت کنید تا جایی که امکان دارد دوست پیدا کنید و هرگز فراموش نکنید که موفقیت شما در گرو دیگران است. 0 0