حسین دهقان دهنوی

حسین دهقان دهنوی

@dehghandehnavihossein

0 دنبال شده

3 دنبال کننده

dehghandehnavihossein
dehghandehnavihossein

یادداشت‌ها

        معرفی مختصر
تاحالا راجب اثر پروانه‌ای شنیدی؟ اگر بخوام کتاب را با یک جمله از خودش معرفی کنم این قسمت از کتاب را انتخاب میکنم:
    آدم نمی‌فهمه تو زندگی دیگران چی میگذره، فقط زندگی خودش رو میدونه. و وقتی با زندگی آدم ها بازی می‌کنین، فقط یه قسمت کوچیکش که نیست. متاسفانه، آدم نمیتونه دست به انتخاب بزنه و دقیقا یه نقطه رو نشونه بگیره. وقتی با زندگی آدم‌ها بازی می‌کنین، با کل زندگیش بازی کردین.
همچی... رو همچی تاثیر می‌ذاره.
    13 دلیل برای اینکه داستان 13 اتفاق یا 13 فردی هست که باعث شد هانا بیکر به زندگیش خاتمه بده و ما الان همراه کلی جنسن داریم به این 13 دلیل گوش میدیم؛ یعنی کلی جنسن هم یکی از این 13 دلیل هست!؟

جی اشر Jay Asher
جی اشر (متولد 30 سپتامبر 1975) نویسنده و رمان‌نویس آمریکایی است که بیشتر به خاطر نوشتن کتاب پرفروش «سیزده دلیل برای اینکه» در سال 2007 شناخته می‌شود.
    اشر در آرکادیا، کالیفرنیا به دنیا آمد. تحصیلات خود را در کالج اجتماعی کوئستا و سپس دانشگاه ایالتی پلی‌تکنیک کالیفرنیا در سن لوئیس اوبیسپو گذراند، اما در سال سوم دانشگاه تحصیل را رها کرد تا به حرفه نویسندگی بپردازد.
    اشر چهار کتاب منتشر کرده است: «سیزده دلیل برای اینکه»، «آینده ما»، «چه نوری» و «پیپر». کتاب «سیزده دلیل برای اینکه» جایزه‌های متعددی را کسب کرده و نقدهای مثبتی از نویسندگان معروفی مانند الن هاپکینز و شرمن الکسی دریافت کرده است. این کتاب همچنین به عنوان سریالی توسط نتفلیکس اقتباس شد که سلنا گومز به عنوان تهیه‌کننده اجرایی در آن فعالیت داشت.

کتاب 13 دلیل برای اینکه
«سیزده دلیل برای اینکه...» یک رمان جوانان نوشته جی اشر در سال ۲۰۰۷ است که داستان هانا بیکر، یک دانش‌آموز دبیرستانی سال اول، و سیزده دلیلی که باعث خودکشی او شده را دنبال می‌کند. پس از مرگش، هانا مجموعه‌ای از هفت نوار کاست دو طرفه باقی می‌گذارد که در آن‌ها به سیزده فرد و رویداد خاص اشاره می‌کند که او آن‌ها را مسئول مرگش می‌داند. دو هفته پس از مرگش، این نوارهای کاست با دستورالعمل‌هایی برای ارسال به نفر بعدی در نوارها ارسال می‌شوند. داستان زندگی هانا از طریق این نوارها که توسط خود هانا روایت می‌شود و از دیدگاه کلی، همکلاسی او و نهمین نفری که نوارها را دریافت می‌کند، بازگو می‌شود.
از زمان انتشار رمان در سال ۲۰۰۷، «سیزده دلیل برای اینکه» بسیار مورد توجه قرار گرفته است. تا سال ۲۰۱۴، این کتاب به مدت بیش از سه سال در فهرست پرفروش‌های نیویورک تایمز قرار داشته و در چندین کشور منتشر شده است. موفقیت این رمان همچنین با بازخورد منفی همراه بوده و بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ به سومین کتاب ممنوعه در ایالات متحده تبدیل شده است. علاوه بر این، در مارس ۲۰۱۷، یک سریال اصلی نتفلیکس بر اساس این کتاب منتشر شد.

داستان
کلی جنسن بسته‌ای مرموز در پست دریافت می‌کند که شامل هفت نوار کاست ضبط شده توسط هانا بیکر، همکلاسی‌اش که اخیراً خودکشی کرده است، می‌شود. نوارها همچنین به چند همکلاسی دیگر ارسال شده‌اند و به هر کدام از آن‌ها دستور داده شده است تا هر نفر ذکر شده را ملاقات کرده و نوارها را به نفر بعدی در نوارها ارسال کنند. همانطور که او به نوارها گوش می‌دهد، کلی متوجه می‌شود که برای هر شخصی که هانا به عنوان دلایل خودکشی‌اش ذکر کرده است، یک طرف نوار وجود دارد. و حالا باید صبر کند تا نوبت به نوار خودش برسد اما موضوع فقط گوش دادن ساده به این نوارها نیست، اتفاقاتی هم در حال رخ دادن است...

خارج از کتاب
از زمان انتشار، رمان هم تحسین و هم انتقاد دریافت کرده است. علیرغم نظرات مختلف منتقدان، رمان پس از انتشار به یک پرفروش تبدیل شد و پس از انتشار اقتباس نتفلیکس در اوایل همان سال، در سال ۲۰۱۷ در رتبه ۱۶ فهرست ۱۰۰ کتاب برتر USA Today قرار گرفت. در حالی که محبوبیت سریال علاقه به رمان را افزایش داد، شهرت آن در میان گروه‌های پیشگیری از خودکشی انتقادهایی را به همراه داشت که به دلیل عدم پرداختن به مسائل سلامت روانی و ایجاد این تصور که مرگ هانا نتیجه "تنش‌ها یا چالش‌های مقابله‌ای" است، مورد انتقاد قرار گرفت.

جوایز
۲۰۱۳ - برنده جایزه آبراهام لینکلن 
۲۰۱۰ - برنده جایزه کتاب جوانان کارولینای جنوبی 
۲۰۰۹ - فهرست انتخاب جوانان انجمن بین‌المللی خواندن 
۲۰۰۹ - جشنواره ادبی کنفرانس نویسندگی 
۲۰۰۸ - بهترین کتاب‌های جوانان YALSA
 ۲۰۰۸ - انتخاب سریع برای خوانندگان جوان و بی‌میل YALSA
 ۲۰۰۸ - کتاب‌های صوتی منتخب برای جوانان YALSA
 ۲۰۰۸ - مدال نقره جایزه کتاب کالیفرنیا - جوانان

تفاوت‌ها با سریال تلویزیونی
در کتاب، کلی در یک شب به همه نوارهای هانا گوش می‌دهد؛ در سریال تلویزیونی، او در طول چند روز به آن‌ها گوش می‌دهد. 
در کتاب، مشخص می‌شود که هانا با بلعیدن یک مشت قرص خودکشی می‌کند. اما در سریال تلویزیونی، در صحنه‌ای، هانا مچ‌های خود را می‌برد.
ترتیب افراد در نوار نیز تغییر می‌کند: 
در کتاب: جاستین فولی، الکس استندال، جسیکا دیویس، تایلر داون، کورتنی کریمسن، مارکوس کولی، زک دمپسی، رایان شاور، کلی جنسن، جاستین فولی، جنی کورتز، برایس واکر، آقای پورتر.
در سریال تلویزیونی: جاستین فولی، جسیکا دیویس، الکس استندال، تایلر داون، کورتنی کریمسن، مارکوس کولی، زک دمپسی، رایان شاور، جاستین فولی، شری هالند، کلی جنسن، برایس واکر، آقای پورتر.

پ.ن.
چند ماهی از زمانی که کتاب «سیزده دلیل برای اینکه...» را تموم کردم میگذره و بالاخره تصمیم گرفتم یک معرفی از این کتاب هم داشه باشم اما امروز فرق میکنه چون الان سریال «سیزده دلیل برای اینکه...» را هم دیدم.
کتاب تنها فصل اول این سریال چهار فصلی را روایت میکنه و البته با تفاوت‌هایی که قابل توجه هستند و طی معرفی کتاب چند مورد از آن‌ها رو گفتم.
    نکته قابل توجهی که درمورد کتاب بود این بود که نویسنده سعی کرده بود اتفاقات رو با جزئیات بیان کنه؛ و این باعث شده بود قوه تخیلم به کار بیوافته و با هر اتفاق یک تصویری از اون هم داخل ذهنم نقش ببنده و این یک مورد مفید راجب این کتاب بود؛ هرچند من این بیان کردن جزئیات را دوست داشتم ولی ممکنه برای بعضی افراد زیاده گویی باشه و مورد پسندشون نباشه. و البته که سیر داستانی کتاب رو بیشتر از سریال دوست داشتم ولی یک مورد باعث شد برم سمت سریال؛ چیزی که خیلی کتاب‌ها فیلم‌ها و سریال‌ها درگیرش هستند اینکه نمیتونن اون طوری که باید پایانبندی خوبی را برای داستانشون انتخاب کنن. بله کتاب اصلا پایان بندی خوبی نداره هرچند دارای روال داستانی بهتری هست اما پس از خواندن کتاب مچنان سوالات مبهمی داخل ذهنتون نقش میبنده. و سریال تونست با یک پایان بندی بهتر طی چهار فصل داستان را خاتمه بده.
   خواندن رمان و سپس دیدن سریالی که از همین رمان برگرفته شده بود هرچند که درمورد سریال نظر خوبی ندارم ولی خب تجربه جالبی برام بود و دوست داشتم.
و آخرین جمله راجب سریال: این سریال با هدف کاهش آمار خودکشی میان جوانان استارت خورد و با پخش اولین فصل از سریال اثر منفی این هدف نمایان شد و آمار خودکشی در جامعه هدف این سریال بالا رفت و برای همین مشکلاتی برای سریال پیش امد تا جایی که برخی صحنه‌ها سانسور شدند و حتی پس از مدتی صحنه خودکشی هانا بیکر هم از سریال حذف شد.
و آخرین جمله راجب کتاب: بدترین چیز راجب یه کتاب چی میتونه باشه؟ بنظر من اینکه ساده‌ترین چیزها رو رعایت نکنه البته گلایه ام از نسخه اصلی کتاب نیست بلکه راجب نسخه فارسی کتاب هست. من این کتاب رو از نشر میکان گرفتم و مشکلات نگارشی زیادی رو داخلش دیدم و برام زیاد جالب نبود.
      

20

        معرفی مختصر
استاد عشق اثر ایرج حسابی کتابی است که سرگذشت زندگی پدر خود پروفسور محمود حسابی را روایت میکند. در این کتاب با فراز و نشیب‌های زندگی دکتر حسابی بیشتر آشنا میشویم؛ همچنین این کتاب برخی از مهم‌ترین مراحل زندگی و تلاش‌های پدر علم فیزیک و مهندسی نوین ایران را به تصویر می‌کشد.
در "استاد عشق" به جوانب مختلف زندگی پروفسور حسابی پرداخته می‌شود، از جمله شجره‌نامه خانوادگی، تحصیلات، سفرهای غربی، مدرسه کشیش‌ها، دیدار با اینشتین و تأسیس دانشگاه تهران. همچنین، خدمات و آثار علمی وی به جامعه علمی نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد. نوشته‌های فرزندش، ایرج حسابی، نیز نکات جالبی را درباره زندگی استاد شریعتی و ارتباط وی با پدرش فاش می‌کند. کتاب همچنین تصاویری از این دوران را نیز در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد.
استقبال مخاطبان از این اثر به نحوی بود که پس از گذشت یک دهه از انتشار "استاد عشق" بیش از نود بار مورد تجدید چاپ قرار گرفته است. 


دکتر حسابی
محمود حسابی در ۳ اسفند ۱۲۸۱ هجری خورشیدی در تهران متولد شد. پدرش، سید عباس معزالسلطنه، در حوزه دولتی فعالیت می‌کرد و برای وزارت امور خارجه به ماموریت‌هایی می‌رفت. پدربزرگ او، حاج میرزا علی حسابی، در کابینه فرمانفرما وزیر مالیه بود. بعد از چهار سال سپری شده در تهران، خانواده‌اش به شامات نقل مکان کردند. در سن هفت سالگی، تحصیلات ابتدایی خود را در بیروت، در مدرسه‌ای تحت نظارت کشیش‌های فرانسوی آغاز کرد. همزمان با این تحصیلات، از مادر متدین و فداکارش، خانم گوهرشاد حسابی، درس‌های دینی و ادبیات فارسی را یاد گرفت. او قرآن و دیوان حافظ را حفظ کرده بود و از آثاری مانند بوستان سعدی، گلستان سعدی، شاهنامه فردوسی، مثنوی مولوی و منشآت قائم مقام فراهانی اشراف داشت. حسابی همچنین با شعر و موسیقی سنتی ایران و موسیقی کلاسیک غرب آشنا بود و مهارت در نواختن ویولن و پیانو داشت. او در چند رشته ورزشی نیز موفقیت‌هایی کسب کرد، از جمله دریافت مدرک نجات غریق در رشته شنا در دوران نوجوانی در بیروت.
کتاب استاد عشق
کتاب استاد عشق از فصل های متعددی تشکیل شده که دربردارنده زندگینامه دکتر حسابی است.
در فصل‌های ابتدایی کتاب با دوران کودکی استاد اشنا میشویم. سختی سفر و رفتن پدر تا اتفاقاتی که برای مدارشان رخ میدهد.
در ادامه کتاب، مادر فداکار محمود حسابی به عنوان ناجی فرزندانش ظاهر می‌شود. و با رویدادهایی که رخ میدهد مانع تنها ماندن فرزاندانشان در غربت میشود.
پس از مدتی، دکتر حسابی موفق می‌شود لیسانس ادبیات را دریافت کند. اما بعد از عدم موفقیت در یافتن شغل مرتبط، تصمیم می‌گیرد به تحصیلات خود ادامه دهد و لیسانس علوم زیست‌شناسی را دریافت کند. با این حال، در این زمینه نیز شانسی برای کار پیدا نمی‌کند. به همین دلیل، تصمیم می‌گیرد رشته مهندسی راه و ساختمان را بخواند و در یک شرکت فرانسوی به عنوان مهندس مشغول به کار شود. این کار به او درآمد و موقعیت‌های خوبی را به ارمغان می‌آورد.
دکتر حسابی به پیشنهادی از طرف شرکت فرانسوی، به پاریس دعوت می‌شود تا در آنجا به کار بپردازد. او با خانواده‌اش به فرانسه سفر می‌کند و در آنجا به تحصیلات خود ادامه می‌دهد. او در ابتدا به مطالعه حقوق می‌پردازد، اما به دلیل علاقه‌ی ناقض به این حوزه، آن را به نیمه رها می‌کند و به تحصیلات در رشته‌های پزشکی و مهندسی برق می‌پردازد.
هرچند هیچ یک از این رشته‌های تحصیلی تاکنون نتوانسته است تمامی نیازهای علمی و علاقه‌مندی‌های ذهن کنجکاو او را برطرف کنند، اما در این میان او به خواندن فیزیک مشغول می‌شود و پیشرفت چشمگیری در این حوزه داشته و با انیشتین نیز آشنا می‌شود.
با آشنایی با انیشتین و پیشرفت سریع خود در زمینه‌ی فیزیک، او به عنوان عضوی از هیئت علمی دانشگاه پرینستون معرفی می‌شود. جلسه دفاع از رساله دکتری‌اش همزمان با حضور انیشتین برگزار می‌شود و در نهایت او نشان «کوماندور دولالوژیون دونور»، بزرگترین نشان علمی فرانسه را دریافت می‌کند. 
سپس با توجه به پیشنهادات بسیاری که برای تدریس دریافت می‌کند، استاد به وطن بازمی‌گردد. در این زمان، دکتر حسابی پس از تجربه‌ی سختی‌های بی‌شمار، شروع به تدریس می‌کند و در وزارت آموزش و پرورش مشغول به تربیت معلمان می‌شود و در کنار دوستان خود، در دانشگاه تهران تدریس می‌کند.
در بخش پایانی کتاب دستاورد‌ها و و اطلاعات جامعی راجب استاد آورده شده که به تعدادی از  آن اشاره  میکنیم:
جهشي ازكلاس اول زبان انگليسي به كلاس پنجم، بعد از مطالعه در يك تابستان. 
اولين ليسانس در 17 سالگي، ادبيات. 
8 مدرك كارشناسي مهندسي و دكترا در فاصله7 سال.
پدر علم فيزيك ايران - پدر مهندسي نوين ايران  
پدر فرهنگستان ايران - پدر علوم نوين ايران
پاره‌هایی از کتاب
با خودم گفتم: «اين ديگر چه رشته ی  تحصيلی است. اين كه نشد كار. بايد از صبح تا شب بيايم و برای اين حضرات رگ مريض پيدا كنم. از طرف ديگر هر مريضی را كه معاينه می كنم تعداد دنده هايش با مريض ديگر مساوی است. در بيروت سوريه و عربستان هم هر چه پل می ساختيم محاسبه يكي بود. كافی بود محاسبه برای يك پل را بدانی تا بتوانی بقيه پل ها را هم طبق همان محاسبات درست كنی. اين ها كه نشد رشته ی تحصيلی.» خلاصه تصميم گرفتم رشته ی تحصيلی خود را عوض كنم و چيزی را انتخاب كنم كه مثل پزشكی بدون فرمول نباشد و ادم را كمی اذيت كند»
بزرگ ترين درس زندگی را، از او آموخته ام. بايد اقرار كنم، كه اين جمله ی استاد، تمام عمر رفتارم را، عوض كرد. من فهميدم، وقتی انسانی وجود ارزشمندی دارد، به همان اندازه مؤدب، متواضع و فروتن نيز هست.
چند جمله و پاسخ زيبا از استاد  
س: دانش معلم يا هنر معلم، كدام در رشته ی علمی موثر است؟  ج: هيچ كدام، معلمی عشق است ! 
س: چگونه اين همه تحصيل و خدمت كرديد؟  ج: آدم اول بايد عاشق بشود، البته بعضی‌ها هم بلد نيستند عاشق بشوند، بايد به آن ها عاشقی را آموخت.
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

5

        معرفی مختصر
انسان در جستجوی معنا کتابی است از ویکتور فرانکل که تجربیات او را به عنوان یک زندانی در اردوگاه‌های کار اجباری نازی‌ها در طول جنگ جهانی دوم شرح می‌دهد و روش روان‌درمانی او را توصیف می‌کند، که شامل شناسایی هدفی در زندگی برای احساس مثبت و سپس تصور غوطه‌ورانه آن نتیجه می‌شود.
 به گفته فرانکل، نحوه تصور یک زندانی از آینده بر طول عمر او تأثیر می گذاشت. این کتاب قصد دارد به این سوال پاسخ دهد که زندگی روزمره در یک اردوگاه کار اجباری چگونه در ذهن یک زندانی عادی منعکس شده است؟ بخش اول، تحلیل فرانکل از تجربیاتش در اردوگاه‌های کار اجباری است، در حالی که بخش دوم، ایده‌های او درباره معنا و نظریه‌اش به نام لوگوتراپی را معرفی می‌کند.
بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط باشگاه کتاب ماه و کتابخانه کنگره، جستجوی انسان برای معنا به فهرستی از «ده کتاب تأثیرگذار در ایالات متحده» تعلق دارد. در طول عمر نویسنده در سال 1997، کتاب بیش از 10 میلیون نسخه فروخته بود و به 24 زبان ترجمه شده بود.

ویکتور فرانکل
ویکتور امیل فرانکل (زادهٔ ۲۶ مارس ۱۹۰۵ – درگذشتهٔ ۲ سپتامبر ۱۹۹۷) روان‌پزشک و عصب‌شناس اتریشی و پدیدآورندهٔ معنادرمانی (لوگوتِراپی) بود.
او همچنین بنیانگذار لوگوتراپی یا معنادرمانی است که نوعی روش روان درمانی به حساب می‌آید. ویکتور فرانکل پس از جان سالم به در بردن از اردوگاه‌های مرگ نازی‌ها، چندین کتاب درمورد نحوه یافتن معنای زندگی نوشت. کتاب انسان در جستجوی معنا مهمترین و معروف‌ترین اثر فرانکل است.
از دیگر اثار برجسته وی میتوان به "آری به زندگی" و "اراده به معنا" اشاره کرد.

کتاب انسان در جستجوی معنا
یک سال پیش از دستگیری و انتقال ویکتور فرانکل به اردوگاه کار اجباری او مشغول نوشتن اولین نسخه از کتاب دکتر و روح بود؛ کتابی که منطق ساختاری روان‌درمانی او را شرح می‌داد. این اثر منتشر نشد و دست‌نوشته‌های فرانکل در انتقال به اردوگاه با لباس‌هایش از او گرفته شد و او محبوس در اردوگاه تلاش می‌کرد تا آن را دوباره به قلم درآورد.
در سال ۱۹۴۶ او نخستین نسخه از کتاب The Doctor and the Soul را منتشر کرد؛ با فصلی درباره روانشناسی اردوگاه‌های کار اجباری. این کتاب جزو نخستین کتاب‌های چاپ‌شده در وین، پس از جنگ است.
ویکتور فرانکل ظرف ۹ روز کتابی منتشر کرد که تا امروز استقبال بی‌نظیری از آن شده است؛ انسان در جستجوی معنا. البته نام آلمانی این کتاب در آن سال چیز دیگری بود؛ روانشناس اردوگاه کار اجباری.
این کتاب در سال ۱۹۵۹ با نام انگلیسی «انسان در جستجوی معنا» در آمریکا منتشر شد و در سال ۱۹۹۱ به عنوان یکی از ده کتاب تأثیرگذار آمریکا شناخته شد. این اثر فرانکل به عنوان الهام‌بخشترین و یکی از مهم‌ترین آثار قرن بیستم محسوب می‌شود.
فرانکل در این کتاب سه مرحله از سازگاری با زندگی در اردوگاه‌های کار اجباری را بیان می‌کند:
شوک یا انکار در طول پذیرش اولیه
بی‌تفاوتی نسبت به دیگران
مسخ شدن و سرخوردگی بازماندگان

به طور کلی این کتاب به دو بخش تقسیم بندی شده که در ادامه هر یک از آن‌ها را با هم بررسی می‌کنیم.
بخش اول: تجاربی از اردوگاه کار اجباری
بخش اول این کتاب به دوران اسارت فرانکل برمی‌گردد. فرانکل با جزئیات این دوران سیاه و وحشتناک را به تصویر کشیده است. او با بررسی‌های خود متوجه می‌شود آن دسته از زندانیانی که معنا یا هدفی را برای خود ترسیم کرده‌اند، با رنج و سختی‌های این اردوگاه بهتر کنار می‌آیند.
موضوعی که نویسنده میخواهد به ان اشاره کند دقیقا همین است. اگر فرانکل و دیگر زندانیان توانستند با پیدا کردن یا حداقل ساختن یک معنا و هدف برای خودشان از یکی از مخوف‌ترین مکان‌های تاریخ جان سالم به در ببرند، پس حتما ما هم می‌توانیم با پیدا کردن هدف و معنا بخشیدن به زندگیمان از پس هر سختی و مشکلی بربیاییم.
بخش دوم: مفاهیم اساسی در لوگوتراپی
فرانکل بعد از رهایی از اردوگاه‌های کار اجباری تصمیم می‌گیرد تا نوع جدیدی از روش روان‌درمانی را با نام لوگوتراپی یا معنادرمانی امتحان کند. به طور کلی فلسفه لوگوتراپی بر پایه این است که پیدا کردن یک معنا و مفهوم برای زندگی می‌تواند به ما در تحمل سختی‌ها و رنج‌های روزگار کمک کند.

پاره‌هایی از کتاب
اگر موفق شود، با وجود همه تحقیر‌ها به زندگی ادامه میدهد. فرانکل که به نیچه علاقمند است به این گفته‌اش نیز ایمان دارد که « کسی که چرایی زندگی را یافته با هر چگونه‌ای نیز خواهد ساخت.»
وقتی رفیقی را میدیم که سیگارهایش را پی در پی دود میکند، پی میبردیم که ایمان خود را به نیروی پایداری‌اش در ادامه زندگی از دست داده است. و وقتی کسی این ایمان را از دست میداد، به ندرت به وجودش بازمی‌گشت و می‌بایست آن شخص را از دست رفته می‌پنداشتیم.
اکنون اگر از ما درمورد حقیقت گفته‌ی داستایوسکی بپرسند که« بشر موجودی است که به همه چیز عادت کند»، پاسخ خواهیم داد:« بله، بشر موجودی است که به همه چیز خو میگیرد؛ اما نپرسید چگونه.»

پ.ن.
چند سال پیش، دکتر آبایی در یک سخنرانی پیشنهاد خواندن کتاب "انسان در جستجوی معنا" را دادند. از آنجایی که علاقه‌مند به سبک‌های زندگینامه‌ای و روانشناسی بودم، تصمیم گرفتم این کتاب را بخوانم و این تجربه جذاب، سرآغاز سفرم به دنیای کتاب‌ها شد.
در پایان، به همه کسانی که در جستجوی معنا و هدف در زندگی‌شان هستند، پیشنهاد می‌کنم کتاب "انسان در جستجوی معنا" را بخوانند. این کتاب می‌تواند در مواجهه با سختی‌ها و مشکلات زندگی، باعث افزایش امید و تلاش بیشتر برای یافتن معنا و هدف در زندگی شود.
      

2

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.