بریدههای کتاب برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده فریبا سلطانی 1403/11/24 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 214 وقتی انسان ذات خود را تغییر دهد، نگرش جهان نسبت به او نیز تغییر می کند. (مهاتما گاندی) 0 7 joiboy 1403/4/14 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 59 در دنیایی که حتی مساجد و کلیساها هم اینترنت پرسرعت دارند ، دیگر هیچ مکانی مقدس نیست. 0 3 هانیه 1402/6/25 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 189 0 35 هانیه 1402/8/24 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 156 0 0 حسین دهقان دهنوی 1404/4/12 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 212 مارک تواین[Mark Twain] جایی نوشته است: «من در زندگی نگران چیزهای زیادی بوده ام که اکثرشان هیچ وقت اتفاق نیفتادند» نگرانی توجه ما را زندانی می کند. 0 1 فریده چناری 3 روز پیش برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 140 حتی منظم بودن هم میتواند خودش هوشمندانه حواس شما را پرت کند. 0 0 فریده چناری 3 روز پیش برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 143 وقتی روی چیزهایی که تحت کنترلتان نیستند تمرکز میکنید، به آنها اجازه میدهید تا شما را کنترل کنند. 0 0 فریده چناری 3 روز پیش برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 147 افکارمان منشأ اهداف، امیدها، رؤیاها و در نهایت اقدامات ما هستند. بنابراین یک نقطهی شروع احتمالی برای هر کاری میتواند این باشد که افکارمان را از ذهنمان خارج کنیم و آنها را روی کاغذ سامان دهیم. 0 0 فریده چناری دیروز برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 149 مطمئنا هر چقدر که باهوش یا دانا باشید، نمیتوانید کاملا از تصمیمهای بد اجتناب کنید، چرا که اینها هم بخشی از انسان بودن هستند. 0 0 فریده چناری دیروز برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 161 ممکن است "خوب" کافی باشد اما "بهتر" به شما وعدهی خوشبختی میدهد. 0 0 فریده چناری دیروز برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 168 اگر هدفی آگاهانه انتخاب نشده باشد، ممکن است فقط واکنشی ناخودآگاه به موقعیتی زشت یا دردناک در زندگیمان باشد. 0 29 فریده چناری دیروز برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 170 بذر استقامت، صبر است و بذر اشتیاق، کنجکاوی. 0 2 فریبا سلطانی 1403/11/24 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 208 خدایا، به من آرامش بده تا چیزهایی که نمی توانم تغییر دهم را بپذیرم، شجاعت بده تا چیزهایی که می توانم را تغییر دهم و عقلی که تفاوت این دو را درک کنم. 0 11 امیرحسین حمزه 1402/10/12 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 42 ما نیاز داریم تعداد تصمیم هایی که بر دوش خودمان گذاشته ایم را کاهش دهیم تا بتوانیم بر آنچه که مهم است تمرکز کنیم. 0 13 هانیه 1402/6/25 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 150 0 19 هانیه 1402/6/6 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 102 0 10 محمد علی 1403/5/24 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 125 هیچ کار بی فایدهتر از انجام یک کار بی فایده به بهترین شکل نیست. پیتر دراکر 0 13 مُحیصا 1403/4/14 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 129 راه شکرگذاری برای درس های که زندگی به ما می دهد به کار بستن آنهاست. 0 39 مُحیصا 1403/4/13 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 67 کارآمدی واقعی ربطی به سرعت ندارد، بلکه کارآمدی یعنی زمان را روی چیزی صرف کنیم که واقعا اهمیت دارد. 5 39 حسام 1402/9/2 برنامه ریزی به روش بولت ژورنال: گذشته را پیگیری کنید، به زمان حال نظم ببخشید، آینده را طراحی کنید رایدر کارول 4.1 75 صفحۀ 128 0 5