بریدههای کتاب محکم در آغوشم بگیر AMI HP 1402/9/14 محکم در آغوشم بگیر سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 22 بچه هایی که میتوانند خودشان را آرام کنند معمولاً مادرانی خونگرم تر و علاقه مندتر دارند در حالی که مادران بچه های عصبانی در رفتارشان قابل پیش بینی نیستند و مادران بچه های بی علاقه خشک تر و بی توجه ترند در این مطالعات ساده درباره ی قطع ارتباط و ارتباط مجدد بالبی عملاً عشق را دید و شروع به رمزگشایی از الگوهایش کرد. (آزمایش موقعیت بیگانه) 0 0 Fatemeh Dargahi 1404/2/28 محکم در آغوشم بگیر سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 1 0 2 azardokht 1404/2/24 محکم در آغوشم بگیر سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 38 0 11 AMI HP 1402/10/8 محکم در آغوشم بگیر؛ هفت گفت و گو برای یک عمر زندگی با عشق سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 50 عشق شاید بهترین سازوکار بقای بشر باشد و به همین دلیل است که احساس قطع پیوند عاطفی از کسی که دوستش داریم و بی ربط شدن به او برای ما به شدت ترس آور و تنفر بار است برای همین است که باید سعی کنیم رابطه مان را با آن شخص حفظ کنیم و در این مسیر سعی میکنیم رفتارهایی از خود نشان بدهیم که طرف مقابل به حرکت بیاید و واکنش نشان بدهد احساس نیاز به ایجاد پیوند عاطفی با کسی که او را نزدیک خود میخواهیم یکی از اولویتهای بزرگ ماست که شاید بیشتر از میل به خوراک و آمیزش بر ما حکم میراند. 0 1 نعیمه خانی 1404/2/11 محکم در آغوشم بگیر سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 82 مخرب ترین باور این است که یک بزرگسالِ سالم و بالغ قرار نیست به رابطهی احساسی نیاز داشته باشد و مستحق دریافت چنین مراقبتی نیست. (تاثیر باور های اجتماعی و فرهنگی بر روابط زن و مرد) 0 17 AMI HP 1402/10/3 محکم در آغوشم بگیر؛ هفت گفت و گو برای یک عمر زندگی با عشق سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 29 کاری به سادگی گرفتن دستِ شریک زندگیمان میتواند به شدت روی ما تاثیر بگذارد و عملاً نورونهای عصبی را در مغزمان آرام کند. جیم کوان، روانشناسی از دانشگاه ویرجینیا، به زنان بیماری که قرار بود از مغزشان ام آر آی گرفته شود گفت که وقتی چراغ قرمزی در دستگاه روشن شود آنها شاید شوک الکتریکی خفیفی در پایشان حس کنند و شاید هم حس .نکنند این اطلاعات مراکز استرس را در مغز بیماران روشن کرد اما وقتی شریک زندگی دست بیمار را می گرفت احساس استرس کمتری ثبت میشد و وقتی شوک به آنها وارد میشد، درد کم تری حس میکردند این اثر به شکل قابل توجهی در شادترین روابط قوی تر است؛ یعنی روابطی که شرکای زندگی در آنها نمرات بالایی در فداکاری گرفته اند و محققان به آنها زوج طلایی می.گویند تماس با شریک عزیز زندگی عملاً به عنوان حائلی در برابر ،شوک استرس و درد عمل میکند 0 6 MahdieFeizi 1403/2/29 محکم در آغوشم بگیر؛ هفت گفت و گو برای یک عمر زندگی با عشق سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 50 تمام دعوا های زن و شوهری باز پردازی این چند سوال است ؛ آیا حواست به من هست؟ آیا به من اهمیت میدهی؟ آیا وقتی صدایت کنم یا به تو نیاز داشته باشم به کمک من می آیی؟ 0 4 Fatemeh Dargahi 1404/2/28 محکم در آغوشم بگیر سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 1 0 1 نعیمه خانی 1404/3/4 محکم در آغوشم بگیر سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 222 پیوند عاطفی برای بهبود حیاتی است. بهترین عاملِ پیش بینی کننده تاثیرِ هر ترومایی، وخامت حادثه نیست، بلکه تواناییِ کمک گرفتن و آرامش گرفتن از دیگران است. 0 10 AMI HP 1402/7/10 محکم در آغوشم بگیر سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 156 وقتی محققان عادت های جفت گيري ولهای مرغزار را مقایسه می کردند، قدرت اکسی توسین را کشف کردند در یک گونه نرها و ماده ها تک همسر هستند نوزادهاشان را با هم بزرگ میکنند و پیوندهای ابدی شکل میدهند در گونه ی ،دیگر نرها و ماده ها رویکرد حضور یک شبه دارند و نوزادها را رها میکنند تا از خودشان دفاع .کنند مشخص شده است که جونده های وفادار اکسی توسین تولید میکنند اما انواع بی قیدشان این طور نیستند. با این حال وقتی دانشمندان به ولهای تک همسر ماده ی شیمیایی ای دادند که اثر اکسی توسین را خنثی می کرد، آنها رابطه ی جنسی داشتند اما با همسرانشان نمی ماندند. و وقتی دانشمندان به همان جونده ها اکسی توکسین بیشتری دادند چه جفت گیری می کردند چه نه با هم پیوند محکمی برقرار میکردند در انسانها وقتی در نزدیکی یا تماس فیزیکی با نگاره ی دلبستگی هستیم اکسی توسین آزاد می شود، به خصوص در لحظات احساسی شدید کریستین اوناس موبرگ ، یک متخصص نورواندوکرينولوژی " سوندی، کشف کرد که فقط فکر کردن درباره ی عزیزان میتواند باعثِ هجوم اکسی توسین شود. اکسی توسین آزاد شدن هورمونهای استرس مانند کورتیزول را کاهش میدهد مطالعات مقدماتی نشان میدهند که اکسی توسین در انسانها تمایل به اعتماد کردن و تعامل با دیگران را افزایش میدهد این یافته ها به توضیح دادن مشاهده ی من کمک میکند این که وقتی زوجهای مشوش یاد میگیرند یکدیگر را محکم در آغوش بگیرند به دست دراز کردن به سمت یکدیگر ادامه میدهند و سعی می کنند این لحظات تغییر دهنده و آرامش آور را دوباره و دوباره خلق کنند. معتقدم تعامل هایی که بر پایه ی در دسترس بودن تفاهم و درگیر شدن هستند، این معجون عشق نوروشیمیایی را که طی سالها تکامل صیقل خورده است، فعال می کنند. 0 8 azardokht 1403/7/10 محکم در آغوشم بگیر سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 12 0 3 Fatemeh_Helfi 1403/4/14 محکم در آغوشم بگیر سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 20 رنج مسلم است...و رنج کشیدن به تنهایی، غیرقابل تحمل. 0 20 azardokht 1403/7/10 محکم در آغوشم بگیر سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 24 0 3 مریم 1403/10/1 محکم در آغوشم بگیر؛ هفت گفت و گو برای یک عمر زندگی با عشق سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 158 ((وقتی کسی شمارا دوست دارد، اسم تان را به شکل متفاوتی صدا میزند؛ طوری که می دانید جای اسم تان در دهانِ او امن است.))⛓️🩷 3 42 تینا 1403/1/19 محکم در آغوشم بگیر سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 9 عشق قابل تغییر، ناپایدار و تصادفی است. 0 4 AMI HP 1402/9/14 محکم در آغوشم بگیر؛ هفت گفت و گو برای یک عمر زندگی با عشق سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 25 وقتی حس میکنیم به شکل بی خطری به شریک زندگیمان پیوند خورده ایم، راحت تر با آسیب هایی که گاهی به ما وارد میکند کنار می آییم. 0 0 AMI HP 1402/10/3 محکم در آغوشم بگیر؛ هفت گفت و گو برای یک عمر زندگی با عشق سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 39 درک ما از واقعیت از خود واقعیت مهم تر است. 0 0 zh.b 1403/5/9 محکم در آغوشم بگیر؛ هفت گفت و گو برای یک عمر زندگی با عشق سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 28 0 2 Fatemeh Dargahi 1404/2/25 محکم در آغوشم بگیر سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 1 0 0 azardokht 1403/7/10 محکم در آغوشم بگیر سوزان ام. جانسون 3.9 16 صفحۀ 29 0 3