بریده کتابهای قلعه مالویل نوید نظری 4 روز پیش قلعه مالویل روبر مرل 4.3 32 صفحۀ 568 من بدن ورزیدهای دارم. هرگز گمان نمیکردم جسمی که همه عمر باعث نشاط و لذت من شده است در این آخر کار اینقدر موجب رنج و درد و محنت من شده و خودش کار من را تمام کند! شاید من و جسمم یکی باشیم. 0 11 فرزانه رفیع 1402/7/23 قلعه مالویل روبر مرل 4.3 32 صفحۀ 572 اگر یکپارچگی نباشد بقا هم نیست 0 15 نوید نظری 4 روز پیش قلعه مالویل روبر مرل 4.3 32 صفحۀ 370 پسر جان! این با ما نیست که بگوییم زنده خواهیم ماند یا خواهیم مرد. آدم برای این زنده است که به زندگی ادامه بدهد. زندگی مثل کار میماند، پس بهتر اینکه آن را به انجام رساند نه اینکه هرجا مشکل شد نیمهکاره ولش کرد! 0 8 نوید نظری 4 روز پیش قلعه مالویل روبر مرل 4.3 32 صفحۀ 393 وقتی دیگر روزها و سالها با آن سرعت وحشتآور از جلوی چشم ما نمیگذرند و بالاخره وقتی آدم فرصت زندگی کردن دارد،از خود میپرسم که چه چیز از دست رفته است. 0 11 نوید نظری 4 روز پیش قلعه مالویل روبر مرل 4.3 32 صفحۀ 249 در جامعه مصرف، کالایی که انسان بیش از هر چیزی مصرف میکند خوشبینی است 0 14 فرزانه رفیع 1402/7/23 قلعه مالویل روبر مرل 4.3 32 صفحۀ 9 0 9 سارا عاشوری 1403/3/1 قلعه مالویل روبر مرل 4.3 32 صفحۀ 101 پسر جان، این با ما نیست که بگوییم زنده خواهیم ماند یا خواهیم مرد. آدم برای این زنده است که به زندگی ادامه بدهد. زندگی مثل کار میماند، پس بهتر اینکه آن را به انجام رساند نه اینکه هرجا مشکل شد نیمهکاره ولش کرد. 1 39