MaRy MaRy دنبال کردن @vinnerchild 4 دنبال شده 2 دنبال کننده کتابدوست(54 کتاب)0امتیاز دنبال کردن3یادداشت69امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 54 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 31 کتاب یادداشتها MaRy 1403/9/28 دختر خوب، خون بد: دنباله ای بر رمان «راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب» هالی جکسون 4.6 60 اینکه خودت ذره ذره همراه شخصیت اصلی جلو میری خیلی اعتیادآوره و کشش بالایی داره. کمتر از ۲۴ ساعت تمومش کردم و طبق نظرات اونقدرام بد نبود، جذابیتش نسبت به جلد اول کمتر شده بود ولی خوندنش خیلی بهم چسبید. بخونین و لذت ببرین ♡ 0 0 MaRy 1403/5/30 لی لا، لی لا مارتین زوتر 2.1 1 داستان شیرین و بدون استرسی داشت حتی تا یه جاییش قابل حدس هم بود تنها چیزی که باعث شد ادامه بدم, شخصیت خنثی دایوید بود میشه گفت واسه یکبار خوندن جالب بود 0 1 MaRy 1403/5/30 آنی شرلی در گرین گیبلز جلد 1 لوسی مود مونتگمری 4.6 167 حس قشنگ ❤ 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.