سید هادی میرمهدی

دانشجوی ارشد علوم قرآن و حدیث
صاحب بنیاد سپهداری اراک

hadimirmahdi.ir

نمایش همه
        مطالعه کردن آن هم میان جنگ شاید برای برخی زیبنده نباشد اما به نظر می‌رسد که نباید فرصت ها را از دست داد.
کتابی که امروز تمام شد ، حاصل زحمات آقای قزلی مدیر سابق نشر جام‌جم بود که با همتی والا مجموعه روایت های مختلفی را از افراد مختلف به چاپ رساند
اما این‌کتاب در نوع خودش بی نظیر بود.
نویسنده محترم با حضور در دانشگاه نیویورک و طی کردن مدارج علمی دانشگاهی مدتهایی در این آمریکا ساکن بود.
حاصل سکونت چندین ساله اش خرده روایت‌هایی شد که در این "چمدان‌های باز" می‌خوانیم
گاهی طوری حوادث رقم‌خورد که انگار میکردی در سفری که نویسنده داشته با او همراه گشتی
ولی
گاهی به تمام‌معنا روایت ها در ذهنت دغدغه ایجاد میکرد
خیلی خوب توانسته بود کار را از آب در بیاورد
به قول خودش در اول یکی از روایت های آخر کتاب
: کمی "رو" لازم است...
بله، رو داشت‌که توانست این همه را به زیبایی بنویسد
نکته جالب توجه برای این ایام دیدار غیر منتظره نویسنده با جیسون رضائیان همان روزنامه‌نگار جاسوس معروف که سریال فصل یک گاندو بر اساس او ساخته شده بود.
قلم کتاب کمی تا حدودی و در پاره ای موارد کسل کننده بود و من در خوانش خسته شدم
البته فواصل طولانی ایجاد شده در مطالعه هم‌بی تاثیر نبود
شاید حدود یک سال قبل شروع کردم
ولی امروز تمام شد
۲۹/خرداد/۱۴۰۴
وسط جنگ ایران و اسرائیل
قم

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

فرهنگ جامع سخنان امام هادی (ع): ترجمه کتاب موسوعه کلمات الامام الهادی (ع)اعلام الهدایه: الامام علی بن محمد (ع)  "الهادی"سیره پیشوایان: نگرشی بر زندگانی اجتماعی، سیاسی و فرهنگی امامان معصوم (ع)

در محضر امام هادی علیه السلام

5 کتاب

از آنجا که ائمه پس از امام رضا علیه السلام در فضای حصر و همراه با محدودیت می‌زیستند، شناخت نسبت به فعالیت های این بزرگواران نیز کمتر رخ داده است‌. در دوران امامت امام هادی علیه السلام،"ایجاد سازمان وکالت" یکی از حرفه‌ای ترین کارهای شبکه‌ای از سوی حضرت بود که نمود تبلیغی و رسانه ای بزرگی را در خود جای داده است. در فرایند این سازمان مفهوم حصر به راحتی دور زده میشد و شیعیان در اقصی نقاط جهان دسترسی های لازم را با دستگاه اهل بیت علیهم السلام داشتند. در اینجا چند کتاب را به مناسبت ولادت امام هادی علیه السلام معرفی‌میکنم که هر کدام در زمینه های مختلفی به رشته تحریر در آمده اند. 📖 "فرهنگ جامع سخنان امام هادی علیه السلام" این‌کتاب توسط نشر معروف روانه بازار شده و تدوین آن توسط گروه حدیث پژوهشکده باقرالعلوم ارائه شده است. 📖 "هادی" این کتاب رمانی است که بیانگر زمانه امام‌هادی علیه السلام‌ می باشد . محمدرضا هوری در این کتاب توجهش را به سمت منتصر فرزند متوکل می‌برد که بر خلاف جریان حاکمیت بنی عباس عمل کرد و... 📖"اعلام الهداية" این‌کتاب که مجموعه ۱۴ جلدی درباره هر یک از ۱۴ معصوم است توسط مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام به چاپ رسیده است. قلم کتاب عربی معاصر و در تحلیل بسیار قوی و فنی نگارش یافته است. 📖سیره پیشوایان کاری ماندگار از مرحوم استاد پیشوایی که به صورت گذرا زندگی ۱۲ امام را مورد بررسی قرار داده است.

بریده‌های کتاب

نمایش همه