نسیبه پورمحمدی

@nasibe

4 دنبال شده

15 دنبال کننده

نمایش همه
        دلیل خرید این کتاب، پسندیدن تحلیل های نویسنده و روحیه ی جستجوگری او بود. در میدان بودنش در این سالها خصوصا بعد از طوفان الاقصی.
...
شما در این کتاب با مصاحبه هایِ داغ نویسنده با اعضای داعش مواجه میشوید.
داغ در اینجا یعنی تازه. در برخی مصاحبه ها ، هنوز داعشی مورد نظر به زندان انتقال نیافته و اصلا تازه دستگیر شده ، و نویسنده شما را پای مصاحبه اش می نشاند. جذاب است ، نه ؟
شاید به همین دلیل، نبایست انتظار یک کتاب آموزشی داشته باشید
که مثلا با ساختار داعش و تاریخچه و .. آشنا شوید.
من انقدر که با مختصات بافت اجتماعی و خانوادگی عراقی ها  آشنا شدم،  از داعش چیز جدیدی دستگیرم نشد به آن صورت که توقع داشتم. اگر به شناخت مردم عراق و روحیاتشان علاقه دارید بسم الله. بخوانیدش.
پ.ن :
راستی.  در حین خواندن کتاب کشف کردم که اتفاق جدیدی برایمان افتاده.
حالا کشتار و جنایت های داعش در مقابل سفاکی های رژیم کودک کش، به چشممان یک شوخی کوچک می آید.
  چه چیزها دیدیم بعد از طوفان الاقصی !

امسال (1402) در حرم امام رضا علیه السلام بودم که چشمم به این کتاب افتاد.
شروع کردم به خواندن.
همین طور صفحه به صفحه جلو میرفتم، یک جایی اشرف سادات از تیر چراغ برق بالا می رود و میزند تخت سینه ی سربازی که دنبالش کرده بود و آن بدبخت شوت میشود پایین!
سپس این مادر بزگوار از بالای تیر برق میپرد روی پشت بام یک خانه و همین طور از این بام به آن بام ، د ِ در رو !
تا میرسد به پشت بام خانه ی خواهرشوهرش...
اینجاها را می خواندم و ریسه میرفتم از خنده.
با توجه به عقبه ای که از نویسنده خوانده بودم.
 زائر اصفهانی ای که کنارم نشسته بود سرش را از روی زیارت نامه بلند کرد و با تعجب نگاهم کرد و پرسید: از چیزهایی که تو این کتابه  میخندید؟
- بله.
-  ببینم اسمشو.
جلد را نشانش دادم :

تنها گریه کن.

یکی دو ساعت مانده به سال تحویل رسیدم حرم. به صحن پیامبر اعظم  که وارد شدم، مجری مراسم از خانم اشرف سادات منتظری دعوت کرد بیاید صحبت کند.
سال جدیدم انگار گره خورده بود با شهید معماریان.
روحش شاد.
خلاصه که بخوانیدش، اشک و لبخندتان قاطی میشود.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.