ایران خانم

ایران خانم

@irana

29 دنبال شده

33 دنبال کننده

هر شب که کتاب  رو میخوندم ، قدم به قدم با خانم های رخت شوی خانه  سوار سرویس شدم رفتم رخت شویی به  خانه تک تکشان رفتم نگران بچه هاشون شدم که تو خونه تنها موندن ،  صفحه های اول که بین ملافه ها گوشت و پوست سوخته انگشت و جگر پیدا میکردن  میترسیدم حتی بعضی شبها اضغاث احلام میدیدم (توصیم اینه که شبا نخونید😁)  صفحه به صفحه عادت کردم و از الان دلم برای خانم های رختشوی خانه تنگ میشه حتی دلم میخواد از نزدیک ببینمشون دلم میخواد برم رختشوی خانه رو از نزدیک ببینم .( نکته:با کتاب هم میشه گردشگری رو افزایش داد، مثل اینکه مونتگومری با قلمش خیلیا رو شیفته گرین گیبلز کرد و یه جزیره دور افتاده شد قطب گردشگری)
نکات : این کتابو باید مزه مزه کرد یدفعه و یه شبه نمیشه خوند چون تکرار زیاد داره اما حسنش اینه که از منظر ۱۰۰ نفر یه مکان و یه برهه زمانی بازگو شده این بسیار عالیه .
حسن دوم : با خوندن این کتاب متوجه میشی که چقدر  زندگی ها  تنوع داره  یکی شوهرش اجازه نمیده بره رختشویی  با نذر و نیاز راضیش میکنه یکی شوهرش تشویق میکنه کمک میکنه تو کار خونه  و  بعضی هم بین اینها...
نقد : آقایون و خانمهای ویراستار اماااان و صد امااان چرا  عکسها رو میذارین ته کتاب خب عکسهای  مرتبط رو بیارین به متن متصل کنید همون قدر صفحه میبره . خواهش میکنم اینطوری کتاب هم جذابتر میشه .
نقد۲: وسط همه ی کتابها قسمت اوج داستان هست اما این کتاب روندش نزولی شد آخرش یه چند تا داستان جذاب داشت .

اگر ویراستاری و این متنو میخونی عکسها رو بذار بین داستانها ممنون.🤝

بهتر بود اسم کتاب میذاشتن لیست سیاه
اگر تاریخ قاجار به پهلوی رو نخونده باشی از اول کتاب تا آخرش همینطور در حال تعجبی 😲😯 البته اگر بین خوندن وقفه بندازی دیگه یادت نمیاد کی ،کی بود و چکار کرد اینکه خیلی خلاصه هست هم حسنه ، هم عیب: ✅️حسنش به اینه که بعد از خوندن این کتاب با افراد آشنا میشی و ترغیب میشی از کتابای تاریخی دیگه برای تکمیل این کتاب استفاده کنی  و جواب سوالاتو پیدا کنی اما ❌️عیبش اینه که  با یه عالمه اسم  احاطه میشی که از هر کدوم چیزکی میدونی و گاهی  نمیتونی تشخیص بدی که آیا فلانی مطلقا وطن فروش بوده یا کمی هم خیرخواهی داشته
این نکاتو باید به صورت بسیط از کتابای معتبر دیگه در بیاری
⚠️نکته بزززررررگ دیگه اینکه :خرابکارای این کتاب جملاتی را بیان کردند که از  بعضی از سیاست مداران  بارها شنیدیم و خیلی دردناک بود . قردادها...⚠️
من دوست داشتم چون مدام دنبال تاریخ این دورانم
و این که دائم اشاره میشه در کتاب های بعدی  خواهیم دید ، من هرچی جستجو کردم کتاب بعدی پیدا نکردم اگر کسی از جلدهای بعدی خبر داره لطفا اطلاع بده ممنون

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.