تاریخ عضویت:

@N.Zeraati.

3 دنبال شده

1 دنبال کننده

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

21 ساعت پیش

جی. آر.آر تالکین خالق ارباب حلقه هاارباب حلقه ها ۲؛ دو برجارباب حلقه ها؛ بازگشت شاه

لیست کتاب های فانتزی

32 کتاب

ژانر فانتزی یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین شاخه‌های ادبیات، سینما و بازی‌های رایانه‌ای است که با خلق دنیاهایی فراتر از واقعیت، مخاطب را به سفری جادویی و خیال‌انگیز می‌برد. در این ژانر، قوانین طبیعی جهان ما اغلب کنار گذاشته می‌شوند تا جای خود را به جادو، موجودات افسانه‌ای، قهرمانان خارق‌العاده و نبردهای حماسی بدهند. 🌍 ویژگی‌های اصلی ژانر فانتزی دنیاسازی (Worldbuilding): خلق جهان‌هایی خیالی با جغرافیا، تاریخ، فرهنگ و قوانین خاص خود. عناصر جادویی: حضور جادوگران، طلسم‌ها، اشیای جادویی و نیروهای ماورایی. موجودات افسانه‌ای: اژدها، الف‌ها، دورف‌ها، شیاطین، فرشتگان و دیگر موجودات خیالی. قهرمان‌محوری: شخصیت‌هایی با سرنوشت ویژه که اغلب درگیر نبردی میان خیر و شر هستند. روایت حماسی: داستان‌هایی با مقیاس بزرگ، مأموریت‌های خطرناک و تحول شخصیت‌ها. 📚 زیرژانرهای فانتزی زیرژانرتوضیحفانتزی حماسی (Epic Fantasy)داستان‌هایی با دنیای وسیع و نبردهای بزرگ؛ مانند «ارباب حلقه‌ها»فانتزی تاریک (Dark Fantasy)ترکیب فانتزی با عناصر ترسناک و دلهره‌آور؛ مانند «بازی تاج و تخت»فانتزی شهری (Urban Fantasy)جادو در بستر شهرهای مدرن؛ مانند «هری پاتر»فانتزی تاریخیترکیب تاریخ واقعی با عناصر جادویی؛ مانند «نام باد»فانتزی طنزروایت‌های فانتزی با رویکرد طنزآمیز؛ مانند آثار «تری پرچت» 🎥 فانتزی در رسانه‌های دیگر ژانر فانتزی نه‌تنها در ادبیات، بلکه در سینما، تلویزیون، بازی‌های رایانه‌ای و حتی موسیقی نیز حضور پررنگی دارد. فیلم‌هایی مانند هری پاتر، ارباب حلقه‌ها و نارنیا، و بازی‌هایی مانند The Witcher و Skyrim نمونه‌هایی برجسته از این ژانر هستند.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.