@M.R.Sogandi

4 دنبال کننده

به دنبال تناقض 🍂🍃
چشم داشتن عیب نیست نخواندیدن عیب است

1403/10/26

کتاب روان و خوش خوانیه ، کلا در خوندن این مدل کتاب ها نباید انتظار پیچیدگی داستانی عجیب و غریب یا اتفاق خیلی خفن داشته باشین ، داستان دقیقا همون چیزیه که در خلاصه های این کتاب گفته می شه .... نورا سید دختری با افسردگی حاد که فکر می کنه هیچ فایده ای نداره و بقیه بدون اون هم حالشون خوبه ( به قول تورگنیف کبیر یک آدم اضافی است )، این امکان براش پیش میاد که زندگی های دیگه رو تجربه کنه ... پایان داستان رو میدونیم چه خواهد شد ولی چیزی از لذت همراهی با این داستان کم نمیکنه. برای افرادی که شرایط خوبی رو نمیگذرونن کتاب مفیدیه ، در کل در مواجهه با این سبک کتابا نباید انتقادی برخورد کرد بلکه باید از مسیر داستان لذت برد :)

دلایل نمره کم کردن من :
۱) داستان خیلی بخش بخش شده و حالت نمایش نامه طور به مخاطب القا می کنه . همچنین نویسنده خیلی دست بردنش توی داستان مشخصه انگار شخصیت هارو در هر بخش بر اساس شطرنجی که میخواد بازی کنه میچینه و این دست بردن واضح به نظرم از عمق تاثیر گذاری مطلب خیلی کم میکنه
۲) لعنت به همجنسگرایی :)
۳) کتاب خیلی روونه یکم ادبی تر شاید میتونست باشه که فکر میکنم این مسئله در چاپ نشر ثالث جبران شده

کتاب معمولی و ساده با انتظاراتم که داستان با تعلیق و پیچش‌های خوب بود تفاوت داشت، این کتاب نه اونقدر صاحب ارزشه که بخوام چند بار بخونمش و یه عضو ثابت از کتابخونه‌ام بشه، نه هم کتابی که ازش متنفر باشم.... چیزی در توصیف کتاب میتونم بگم که ممکنه به شما برای انتخاب این کتاب یا نخوندنش کمک کنه، اونم این موضوع که این کتاب حال و وصف یک آدم آلزایمریه اینکه زندگی بهشون چطور میگذره... نه چیزی بیشتر نویسنده صرفا داستان رو جنایی کرده تا احساسات مخاطب رو تحریک کنه و از طرفی دیگه حفره‌های داستان رو پنهان کنه... به نظر من داستان در هیچ کدوم از دو مورد نشان دادن یک قاتل در موضع ضعف و یک فرد مواجهه با زوال عقل و آلزایمر به طور کامل موفق عمل نمیکنه... شاید بخشی از نپسندیدن من به خاطر ماهیت ادبیات کره و ژاپن باشه که روایت گزارش گونه بر همه چیز اولویت داره حتی نتیجه و هدف داستان و اینجا هم داستان عملا نقطه اوجی نداره و نقاط جذاب داستان جملاتی هستن که تماما از کتاب‌های دیگه وام گرفته شدن... بشخصه اگر دوباره امکان انتخاب داشتم این کتاب رو نمیخوندم امتیاز من به این کتاب ۲/۵ از ۵ هست.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.