@M.R.Sogandi

6 دنبال کننده

به دنبال تناقض 🍂🍃
چشم داشتن عیب نیست نخواندیدن عیب است

نمایش همه
        یک داستان روان و پر جزئیات دیگه از تولستوی ... مثل همیشه این نویسنده روس نخ روایت رو با آشنا کردن ما با درونیات شخصیت بدست میگیره،  با چارچوب داستان و کلمات دقیق رد و بدل شده بین شخصیت ها  ریسندگی رو ماهرانه و پله به پله انجام میده  و در نهایت با برش آخر مارو دعوت به تماشای نقش و نگار کار ها و عواقب تصمیم گیری ها میکنه
در این داستان پایان ممکنه کمی دور افتاده از متن و پیش زمینه هایی که نویسنده مطرح کرده به نظر برسه انگار که نویسنده تحمیلا لحظه اخر در اراده شخصیت ها دست می بره و پایان مد نظر خودش رو باز تولید می کنه تا پیام رو برسونه که برای خود من این تغییر رویه مقداری توی ذوق میزد اما باز از " خود پایان "  راضی بودم و لذت بردم.
اگر تولستوی خوان هستید این اثر قطعا حداقل برای یک بار شما رو سرگرم میکنه و از اون لذت خواهید برد اما برای کسانی که میخوان خواندن آثار تولستوی رو شروع کنن، این اثر رو برای بار نخست توصیه نمی کنم  ( پدر سرگی گزینه بهتری است )

1403/10/26

کتاب روان و خوش خوانیه ، کلا در خوندن این مدل کتاب ها نباید انتظار پیچیدگی داستانی عجیب و غریب یا اتفاق خیلی خفن داشته باشین ، داستان دقیقا همون چیزیه که در خلاصه های این کتاب گفته می شه .... نورا سید دختری با افسردگی حاد که فکر می کنه هیچ فایده ای نداره و بقیه بدون اون هم حالشون خوبه ( به قول تورگنیف کبیر یک آدم اضافی است )، این امکان براش پیش میاد که زندگی های دیگه رو تجربه کنه ... پایان داستان رو میدونیم چه خواهد شد ولی چیزی از لذت همراهی با این داستان کم نمیکنه. برای افرادی که شرایط خوبی رو نمیگذرونن کتاب مفیدیه ، در کل در مواجهه با این سبک کتابا نباید انتقادی برخورد کرد بلکه باید از مسیر داستان لذت برد :)

دلایل نمره کم کردن من :
۱) داستان خیلی بخش بخش شده و حالت نمایش نامه طور به مخاطب القا می کنه . همچنین نویسنده خیلی دست بردنش توی داستان مشخصه انگار شخصیت هارو در هر بخش بر اساس شطرنجی که میخواد بازی کنه میچینه و این دست بردن واضح به نظرم از عمق تاثیر گذاری مطلب خیلی کم میکنه
۲) لعنت به همجنسگرایی :)
۳) کتاب خیلی روونه یکم ادبی تر شاید میتونست باشه که فکر میکنم این مسئله در چاپ نشر ثالث جبران شده

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

نمایش همه