Kimia تاریخ عضویت:فروردین 1404 Kimia دنبال کردن @Kimia23 19 دنبال شده 3 دنبال کننده کتابدوست(32 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت1امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 35 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 6 کتاب یادداشتها Kimia دیروز داستان جاوید اسماعیل فصیح 4.0 7 «داستان جاوید» طعم اندوه میدهد؛ تلخ، سنگین، بیپایان. 0 4 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب Kimia 4 ساعت پیش اتاق شماره 6 آنتون چخوف 4.2 60 صفحۀ 72 مریضیِ من فقط این است که ظرف بیست سال در تمام شهر فقط یک آدم عاقل پیدا کردهام که از قضا او هم دیوانه است. 0 0 Kimia 4 ساعت پیش اتاق شماره 6 آنتون چخوف 4.2 60 صفحۀ 26 در این دنیا همهچیز پیشپاافتاده و بیاهمیت است، غیر از جرقههای والا و معنوی عقل بشر. عقل فاصلهٔ عظیمی بین حیوان و انسان ایجاد میکند، نشانهای است از منشأ الهی دومی، و تا اندازهای جای فناناپذیریِ نداشتهٔ انسان را میگیرد. به این ترتیب، عقل تنها منبع موجود برای لذت بردن است. ولی چشم و گوش ما در این دوروبر نشانهای از عقل نمیبیند و نمیشنود، یعنی ما از لذت محرومیم. البته کتاب داریم، ولی این اصلاً جای مصاحبت و گفتوگوی رودررو را نمیگیرد. اگر اجازه بفرمایید تشبیه ضعیفی بکنم، میشود گفت کتابها مثل نت هستند، درحالیکه گفتوگو مثل آواز است. 0 0 Kimia 4 ساعت پیش اتاق شماره 6 آنتون چخوف 4.2 60 صفحۀ 37 در اینکه من دکتر هستم و شما بیمار روانی، نه اخلاقی هست نه منطقی. فقط تصادف محض و پوچ است. 0 0 Kimia 3 روز پیش داستان جاوید اسماعیل فصیح 4.0 7 صفحۀ 105 به او گفته بودند که زندگى، ایمان و فکر است. به او گفته بودند زندگی نوری اهورایی و ساده است. به او گفته بودند که نیکى در طبیعتپرستی است، و هستی پس از مرگ به روان آدمى، زیبایى و جاودانگى مىبخشد. اما حالا مىدید که زندگى، فکر و خُلق ملکآراهاى این دنیاست. زندگى خشونتهاى ناگهانى و بىاندازه، خوشىها و ولخرجىهاى بىحساب بود. زندگى چوب چماق آلبالو بود. زندگى خفهخون بگیر و اون گوشه بتمرگ بود. زندگى دروغها و چاپلوسىهاى آدمهاى کوچولو بود. زندگى صدقهسرىهاى یک بیوهزن محروم و تنها بود. زندگى صداى موچموچ حقه و بوى تریاک بود. 0 9 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.