Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ تاریخ عضویت:دی 1402 Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ دنبال کردن @KETABLIKE 56 دنبال شده 56 دنبال کننده کتابدوست(35 کتاب)70امتیاز دنبال کردن10یادداشت18امتیاز2لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 35 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1403/4/22 سقوط تی.ج. نیومن 3.8 14 قبل از هرچی باید به اطلاعات نویسنده و ایدههاش جهت امنیتی کردن داستان احسنت گفت! شخصیت ها با مهارت چیده شدن و هر کدوم در زمان خود به بهترین نحو داستان رو جلو بردن و زیاد بودن کاراکتر ها خواننده رو گیج نمیکرد. با وجود همه نقاط قوت باید بگم با فضا سازی و نوع داستانی که انتخاب شده بود هم عقیده نیستم. بهنظرم اینکه نویسنده فردی از کشور سوریه رو برای انتقام از آمریکا اونم به این نحو انتخاب کرده اصلا جالب نبود... و امیدوارم داستان واقعی نباشه:(! 0 3 Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1402/11/5 دختر پرتقالی یوستین گوردر 3.6 102 زیادی کلیشهای و عاشقانه! ولی دوست داشتنی... به عنوان یه تنوع بین کتابام خوب بود... 0 12 Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1402/10/28 نهمین روز از ماه نوامبر کالین هوور 3.8 51 عاشقانهای مرموز...! روی جلد کتاب نوشته: عاشقانه فراموش نشدنی میان یک نویسنده و الههی الهام بخشش... تا کتاب رو نخونید معنی این جمله رو درک نمی کنید... اگه طرفدار ژانر عاشقانه هستید این کتاب به شدت به دلتون میشینه... مخصوصا اینکه عاشقانه کلیشهای نیست و نویسنده در چندجا شما رو شکه میکنه! 0 15 Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1402/10/24 قهوهی سرد آقای نویسنده روزبه معین 3.1 131 یهذره خیلی گنگ بود...داستان جذب کننده نبود و باعرض پوزش به نظرم پرفروش شدن این کتاب از روی تبلیغات بوده! با همهی اینا نمی تونم از پایان کتاب حرفی نزنم... از انصاف نگذریم پایانش قابل پیش بینی نبود ولی به طور کلی حس خاصی از کتاب نگرفتم...:( ازش یه بار خوندن رو داره... یا جزء بهترین کتاب هاتون قرار میگیره یا جزء بدترین هاش... در اینحد یعنی! 0 14 Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1402/10/22 چراغ ها را من خاموش می کنم زویا پیرزاد 3.9 151 توی این کتاب به دنبال اتفاق خاصی نباشید، خبری ازش نیست،، شاید بشه گفت که یه روایته... روایتی از زندگی یک همسر و همزمان یک مادر! نویسنده چالش های ذهنی و دغدغه های زن رو خیلی حرفهای و دقیق در داستان جای داده طوری که از خوندنشون خسته نمیشید... با وجود همه این ها و با اینکه روند داستان آرامش بخش و دوست داشتنی بود برای ولی یه جاهایی قلم نویسنده از داستان بهتر بود... یعنی قلمایشون مجبورتون میکنه به خوندن.یه جاهایی داستان یادتون میره و فقط ادبیات کتاب رو تحسین میکنید... 2 42 Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1402/10/17 ما تمامش می کنیم کالین هوور 3.6 190 یه مقدار کلیشهای بود... اغلب کتاب های خارجیای که خوندم تقریبا نصف کتاب نویسنده به توصیف پرداخته. با معروفیتی که داشت توقع ادبیاتی قوی تر داشتم. درجه یک نبود و قابل پیش بینی بود ولی دوست داشتنی بود. 0 4 Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1402/10/12 4 روز در صف برای تماشای جنگ ستارگان رینبو راول 3.3 7 داستان دقیقا همون اسم کتابه! دختری به اسم النا که چهار روز در صف منتظر میمونه برای تماشای جنگ ستارگان... به عنوان یه تجربه خوبه... قلم نویسنده وادارت می کنه به ادامه داستان... به نظرمن صرفا داستانی گزارش گونهست! ولی با این وجود از خوندنش پشیمون نیستم...:) 0 2 Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1402/10/12 هنر دختر بودن راضیه کیماسی 3.3 6 جملات کتاب رو دوست داشتم... تاثیر گذار و جالب بودن... درسته که سلیقه کتابخون ها فرق داره ولی به شخصه به این کتاب علاقه مندم! ولی می تونست کامل تر باشه... 0 3 Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1402/10/11 رویای نیمه شب مظفر سالاری 4.1 286 ادبیات نویسنده رو دوست داشتم. داستان روان و قابل فهم بود... نویسنده تعادل رو برقرار کرده بود. داستان عاشقانهش و مسئله های عقیدتی که مطرح میشد هر کدوم به اندازه و به جای خود بود! به شخصه علاوه بر داستان، نظرات مختلف شخصیت هارو درباره مسائل و شیعه دنبال می کردم... عاشقانه پاک و اسلامی و دوست داشتنی... 0 2 Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1402/10/9 شاید عروس دریایی آلی بنجامین 3.9 98 قلم نویسنده یه جاهایی قلب آدمو به درد می آورد... اون حس اندوهناک سوزی به خواننده منتقل می شد! و... سیر داستان ملایم بود. داستانی درام میشه گفت... پایانش تقریبا قابل پیش بینی بود ولی خواننده با وجود دونستن پایان از خوندن دست نمی کشه... به همه کتاب خون هایی که یه تجربه متفاوت با چاشنی رفیق می خوان پیشنهاد میشه! 0 4 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1402/10/28 بهترینهایپرتقال! 4 کتاب بهترین کتابهایی که از نشر پرتقال خوندم...! پرتقال، ناشر کتاب های نوجوانانهست و نشر معتبری هست... کمتر کتابخونی وجود داره که اسمشو نشنیده باشه! پ.ن: لیست مدام بروز میشه... 🔁 1 10 Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1402/10/11 دوست داشتنیترینها... 4 کتاب این لیست کتاب هایی رو شامل میشن که من به شخصه از خوندنشون لذت بردم و نمی تونستم کتاب رو رها کنم🥲:) 0 18 بریدههای کتاب نمایش همه Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1403/4/8 سقوط تی.ج. نیومن 3.8 14 صفحۀ 175 تو فکر نمیکنی که همه واقعا زندگی میکنن مگه نه؟ بیشتر آدما فقط هستن و بیهدف برای خودشون میگردن. اینکه واقعا زندگی کنیم یه انتخابه! 0 10 Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1403/4/8 سقوط تی.ج. نیومن 3.8 14 صفحۀ 59 با اینکه خوابگرد نبود، احساس مبهمی به او می گفت شاید دلش می خواد واقعیت اینطوری باشد. 0 4 Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1403/4/8 سقوط تی.ج. نیومن 3.8 14 صفحۀ 41 من خیال ندارم این هواپیما رو زمین بزنم و توهم خیال نداری خونوادهم رو بکشی! 1 3 Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1403/3/28 سفر به انتهای دنیا جودی لین اندرسن 4.7 6 صفحۀ 68 اگر میخواهی از بیابان لذت ببری باید ریسک کنی! 0 7 Ⓕⓐⓩⓔⓛⓔⓗ 1403/3/27 سفر به انتهای دنیا جودی لین اندرسن 4.7 6 صفحۀ 27 باشد که این دفتر خاطرات آنقدر بزرگ باشد که قلب بی قرار تو را در خود جای دهد...:) 1 8 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.