خواندهام تمنای وصال: خواسته های امام زمان (عج) از ما، در تشرفات حسن محمودی 3.8 2 کمی دیرتر سیدمهدی شجاعی 4.2 111 نامیرا صادق کرمیار 4.5 235 نبرد در سکوت محبوبه زارع 4.0 2 آینه محمد (ص): فرازهایی از زندگی حضرت علی اکبر (ع) محمدباقر انصاری 2.0 0 فصل شیدایی لیلاها سیدعلی شجاعی 4.3 29 دعبل و زلفا مظفر سالاری 4.3 103 امام زمان (ع) و جوان عاشق محمد یوسفی 5.0 0 ناشنیده هایی درباره قدرت و شکوه زن در کلام امام و رهبری موسسه عصر بیان معنوی 4.2 30 بانوی انقلاب: نگاهی کوتاه به زندگی خانم خدیجه ثقفی همسر امام خمینی (س) علی ثقفی 2.0 1 اقیانوس آرام: چند روایت کوتاه از سبک زندگی علامه سید محمدحسین طباطبایی محمدعلی عباسی اقدم 4.3 1 سی و هفت سال حمید داودآبادی 4.1 5 شهید علم - دفتر دوم: نخبه شهید داریوش رضایی نژاد در آینه خاطرات وحید کرایلی 3.7 4 شهید علم؛ دانشمند شهید دکتر مجید شهریاری در آینه خاطرات حسین مروتی 4.0 6 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 223 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 171 شنود مجموعه ی نویسندگان 4.5 35 آن سوی مرگ جمال صادقی 4.3 82 مرا با خودت ببر مظفر سالاری 4.4 73 دیدم که جانم می رود حمید داودآبادی 4.1 41