معرفی کتاب سی و هفت سال اثر حمید داودآبادی سی و هفت سال حمید داودآبادی 4.0 13 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 23 خواهم خواند 4 ناشر شهید کاظمی شابک 9786226609203 تعداد صفحات 100 تاریخ انتشار 1398/7/17 توضیحات کتاب سی و هفت سال، نویسنده حمید داودآبادی. ادبیات ایران ادبیات واقع گرایانه تاریخی جنگی خود زندگی نامه سیاسی کتاب مصور لیستهای مرتبط به سی و هفت سال مبین 1403/9/9 دفاع مقدس: داستانهایی از شجاعت و ایثار 16 کتاب در این لیست از کتابهای دفاع مقدس، شما را به دنیای پر از احساسات و تجربیات انسانی میبریم. هر کتاب، پنجرهای به زندگی کسانی است که در سختترین روزها ایستادگی کردند و داستانهایشان هنوز هم الهامبخش ماست. بیایید با هم به این سفر عمیق و تاثیرگذار بپردازیم و از یادگارهای این دوران پر افتخار بهرهمند شویم. آیا آمادهاید تا با این قهرمانان آشنا شوید و درک عمیقتری از تاریخ سرزمینمان پیدا کنید؟ در ابتدای این لیست، کتابهای مرتبط به شهر یا عملیات خاص اختصاص یافتهاند در ادامه کتابهای خاطرات شخصی و زندگینامه رزمندگان کنار یکدیگر قراره گرفتهاند 0 2 م. مهدی اسماعیلی 1402/8/24 دفاع مقدس و مقاومت 33 کتاب پیشنهاداتی از کتاب هایی که خوندم در زمینه دفاع مقدس و جبهه مقاومت شامل: خاطرات رمان ها تحلیل ها تاریخ عملیات ها مقالات و نظرات 0 14 یادداشتها محبوبترین جدیدترین محمدمهدی حیدری 1403/3/30 بسماللّٰه همانطور که از عنوان میتوان حدس زد، کتاب درمورد سیوهفتسال سردرگمی و ابهام از سرنوشت فرماندهٔ لشکر محمد رسولالله ، حاج احمد متوسلیانِ عزیز است. (البته در انتخاب عنوان بی سلیقگی شده ، چرا که این عدد، مربوط به زمان نگارش کتاب است؛ یعنی درواقعا عنوان کتاب تنها تا یکسال اعتبار دارد و الان که چهل و چند سالی شده..) کتاب، گنگ است! نویسنده به سراغ هرکسی که کوچکترین ربطی به ماجرای ربایش داشته یا احتمال اینکه کمترین خبری از سرنوشت این چهار اسیر داشته باشد، رفته و از آنها نقلقول کرده. از مسئولین ایران و حزبالله بگیر تاااا نیروهای خبیث اسرائیلیو فالانژِ وقت... نقلقولها و کوتاههروایتهایی که حتی بعضاً متناقض یکدیگرند! و البته که این گنگی و ناسازگاری و بههمریختگی محتوایی را خود نویسنده میخواسته! مسئله عجیب و مقداری ترسناک است؛ اینکه خیلی از مسئولین رده بالا خبر دارند که دقیقاً در آن روز چه اتفاقی افتاده و آن چهار عزیزِ سفرکرده وضعیتشان الان چگونه است، اما هیچکس هیچ خبر قطعیای نمیگوید. نویسنده هم جزو همین طیف است. میداند اما نمیخواهد یا شاید نمیتواند به صراحت بگوید که چه شده ... کتاب را اگر بادقت بخوانید، از کنار هم گذاشتن روایتها و یک سری قرائن، به عنوان جمعبندیِپایانی نتیجهای بهدستتان میآید. پاییز ۱۴۰۱ بود. آقای داوودآبادی را در نمایشگاه کتاب شهرمان دیدمش. رفتم جلو و نتیجهای که پس از خواندن کتاب گرفته بودم را برایش گفتم. تایید کرد و گفت همین است. همین... بهشان گفتم که خب چرا این را صراحتا توی کتابتان نمیآورید و دل مخاطب را یک دله نمیکنید؟ جواب درستی نداد و پیجاند! بعد یک جملهای آهسته بهم گفت که وسط نمایشگاه انگار یک سطل آب یخ ریختند رویم؛ جمله را نمیگویم چون هنوز برای خودم هم هضم نشده؛ اما این را بدانید که ماجرا خیلی پیچیده و یواشکی است!! یک کتاب دیگری هم بناست از ایشان بخوانم و شاید در آن هم چیزهایی جدید یافتم. خواندم،حتما گزارشش را میگذارم. ♦️#مرگ_بر_اسرائیل 4 14 مطهری نیا 1401/10/22 ای کاش کارشکنان پاسخگوی مادرش باشند... 0 8 شیوا شیروانی 1402/7/15 کتاب حاصل پیگیری ها و جستجوهای مستند چندین ساله ی آقای داودابادی در مورد حاج احمد متوسلیانه . توصیه می کنیم بخونید. 0 0 سیدکمال 1402/8/28 مطالعه این کتاب در تاریخ 1399/04/17 به پایان رسیده است. 0 0