خواندهام در ستایش مرگ ژوزه ساراماگو 3.3 14 پاییز حافظیه مهدی زارع 5.0 1 روان شناسی افراط گرایی سیاسی :فروید درباره داعش چه فکر می کرد گابریل ریفکیند 3.2 0 آدم خواران ژان توله 3.9 247 ملت دوپامین آنا لمبکی 3.9 3 برزخ بی گناهان کارین ژیه بل 3.9 22 همه می میرند سیمون دو بووار 4.1 41 داستان بدن انسان دانیل لیبرمن 4.3 1 تاریخ امیدبخش نوع بشر روتخر برخمان 4.4 12 بادبادک باز خالد حسینی 4.3 263 مشکل همیشه افسردگی نیست: کاربرد مثلث تغییر در گوش دادن به تن، کشف احساسات، و پیوند با اصل خود هیلاری جیکوبزهندل 3.8 1 زندگی خوب: 30 گام فلسفی برای کمال بخشیدن به هنر زیستن مارک ورنون 3.6 3 من بیش از حد فکر می کنم کریستل پوتی کلن 4.0 5 هنر انسان شدن: روان درمانی از دیدگاه یک درمانگر کارل رنسام راجرز 3.3 1 دلهره های کودکی: جستجوی خود واقعی آلیس میلر 3.9 8 تابوت های دست ساز: گزارش واقعی از یک جنایت آمریکایی ترومن کاپوتی 3.3 12 لاشه لطیف آگوستینا باستریکا 4.0 97 چرا چنین کاری از من سر می زند؟ سازوکارهای دفاعی روانی و روش های نامحسوسی که با آن زندگی ما را تحت تاثیر قرار می دهند محمد جهانی مقدم 5.0 0 در کمال خونسردی ترومن کاپوتی 3.9 25 ظلمت آشکار: خاطرات دیوانگی ویلیام استایرن 3.5 15