خواهم خواند آن چنان که بودیم لیلی گلستان 3.8 0 حوض خون: روایت زنان اندیمشک از رخت شویی در دفاع مقدس فاطمه سادات میرعالی 4.3 57 خواهر، برادرهای سازگار: برخوردهای موثر با کشمکش و رقابت فرزندان آدل فیبر 3.8 4 هملت داگ، مکبث کاهوت تام استاپارد 3.0 1 بی نهایت (قدم اول) برایان کلگ 4.0 1 وقتی به من می رسی ربکا استید 4.2 11 فضیلت های ناچیز ناتالیا جینتسبورگ 3.8 21 انسان کژگونه: چگونگی پیدایش سوادآموختگی، صنعت، ثروت، و دمکراسی در جوامع غربی محمد جهانی مقدم 4.5 2 دیگری آرتور شنیتسلر 4.1 5 مردی که میخندد ویکتور هوگو 4.0 42 جان گابریل بورکمان: به همراه مقاله ای از بهزاد قادری هنریک ایبسن 3.9 6 نام تمام مردگان یحیاست عباس معروفی 4.3 20 وانهاده سیمون دو بووار 3.8 8 هنوز در سفرم: شعرها و یادداشتهای منتشر نشده از سهراب سپهری: همراه با نوشته ها و تصاویر تازه تر در چاپ جدید پریدخت سپهری 4.0 4