معرفی کتاب هنوز در سفرم: شعرها و یادداشتهای منتشر نشده از سهراب سپهری: همراه با نوشته ها و تصاویر تازه تر در چاپ جدید اثر پریدخت سپهری

3.9

1392/2/7

سهراب سپهری، شاعر و نقاش حساس، برای همه دوست داران هنر ناب شناخته شده است. در این کتاب، شرح حال سهراب سپهری به قلم خودش، همراه با آثاری عمدتا منتشر نشده از او چاپ شده است: خاطرات سفر ژاپن، نامه ها، غزلیات، اشعار و یادداشت هایی درباره اطاق آبی، تفکرات زیر درخت، حسرت پرواز، مرگ پدر، تولد و... جملگی نشان از روح حساس و لطیف و دید تیزبین و ظریف او دارند، و بی گمان برای شناخت او بهترین راهنما هستند. درباره این کتاب بیشتر بخوانید

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به هنوز در سفرم: شعرها و یادداشتهای منتشر نشده از سهراب سپهری: همراه با نوشته ها و تصاویر تازه تر در چاپ جدید

من خیلی کم شعر خوندم و از اون کمتر شعرهای سهراب رو. بنابراین اون‌قدر سواد ندارم که از نظر ادبی بتونم درباره‌ی اشعار سهراب نظر بدم. و البته که این کتاب هم به جز بخش آخرش که بخشی از غزلیات و اشعار چاپ‌نشده‌ی سهراب رو به خودش اختصاص داده، چندان ربطی به شاعر بودن سهراب نداره. انگار بیشتر با سهرابِ نقاش و حتی فیلسوف - یا شاید بهتر باشه بگم عارف - آشنا می‌شیم تا سهرابِ شاعر. چند سال پیش با الهه رفته بودیم نشر چشمه‌ی کریمخان، چشمش که به این کتاب افتاد گفت این کتاب برایش خیلی عزیز است و هر چند وقت یک بار برش می‌دارد، ورقش می‌زند و چند صفحه‌ای از آن را می‌خواند و آرام می‌شود. منم بی‌درنگ کتاب را خریدم. نمی‌دانم چرا چند سال کنج کتابخانه‌ام مانده بود و چند روز پیش یهو یادش افتادم.
در خلال نامه‌ها و یادداشت‌های روزانه‌ی سهراب می‌توانی تعلق‌خاطرعمیقش را به سادگی، طبیعت و سرزمین مادری پیدا کنی، گرچه بیشتر این نامه‌ها و یادداشت‌ها در کشورها و سرزمین‌های دور دیگری نوشته شده‌اند. واژه‌های سهراب مثل همان شقایقی که همیشه ازش صحبت می‌کند نرم و لطیف است و دلت را گرم می‌کند. در زندگی به دنبال همان تجسم کاه‌گل‌های کاشان است انگار.