خواندهام پنجره های تشنه: روزنوشت های انتقال ضریح امام حسین (ع) از قم به کربلا مهدی قزلی 4.1 63 تازیانه های سلوک: خاطرات دکتر علی آقامحمدی کتاب اول: 1330 - 1357 حمید حسام 4.5 1 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 269 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 51 آداب کتابخواری احسان رضایی 4.0 83 عزرائیل: کهنه سرباز نیما اکبرخانی 4.3 63 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 161 آرزوهای دست ساز: روایت داستانی از شکل گیری یک شرکت دانش بنیان در حوزه فناوری های الکترونیکی و کامپیوتری میلاد حبیبی هوجقان 4.1 28 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی محمدعلی آذرشب 4.6 148 باد یمانی محمدرضا عابدی شاهرودی 3.4 6 سرخ و سیاه استاندال 4.0 18 نخل و نارنج یامین پور 4.4 187 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.6 196 ویولون زن روی پل خسرو باباخانی 4.3 135