خواهم خواند شهید فرهنگ: شهید سید مرتضی آوینی در آینه خاطرات دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی 4.0 3 و کسی نمیداند در کدام زمین میمیرد مهزاد الیاسی بختیاری 3.8 81 داستان راستان مرتضی مطهری 4.5 53 داستان فاطمه علیرضا نظری خرم 4.3 12 بادبادک باز خالد حسینی 4.3 233 نا فهیمه شانه 4.2 82 عبد صالح خدا سید علی حسینی خامنهای 4.6 15 ماه در آینه: نگاهی به سیره و سلوک فردی و اجتماعی رهبر معظم انقلاب رضا مصطفوی 4.6 1 زندگی آیت الله العظمی سید روح الله موسوی خمینی حورا نژادصداقت 4.1 2 زندگی زیباست سیدعباس سیدابراهیمی 4.3 7 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 417 مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.3 94 ماجرای فکر آوینی: گفتارهایی در شناخت مفاهیم بنیادی تفکر شهید سیدمرتضی آوینی یامین پور 4.2 48 مهدی نامه 5.0 0 سهام خیام: دختری از هویزه سیدقاسم یاحسینی 2.0 0 قمارباز فیودور داستایفسکی 3.9 178 آرمان عزیز :روایتهایی مستند از زندگی طلبه بسیجی، شهید آرمان علیوردی مجید محمدولی 4.7 10 ۱۳۱۸ علی احمد محرابی 4.0 2 شکنجه گران می گویند قاسم حسن پور 0.0 0 خاتون و قوماندان: روایت زندگی ام البنین حسینی همسر شهید علیرضا توسلی (ابوحامد) فرمانده لشکر فاطمیون مریم قربان زاده 4.3 65