خواهم خواند تفسیر سوره حمد روح الله خمینی 4.0 2 به امین بگو دوستش دارم مریم راهی 4.5 20 شرح اسم: زندگی نامه آیت الله سیدعلی حسینی خامنه ای (1357ش - 1318ش) هدایت الله بهبودی 4.3 14 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد نادر ابراهیمی 4.5 64 خودشناسی برای خودسازی: به سوی خودسازی (مشکات) محمدتقی مصباح یزدی 4.8 1 روح نماز: بر اساس کتاب آداب الصلاه امام خمینی (ره) محمدحسن وکیلی 4.7 5 خواب و بیداری: شب و روز از منظر آیات و روایات محسن عبدالله زاده 3.7 4 جهاد تبیین: در اندیشه ی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) سعید صلح میرزایی 4.4 12 انسان ۲۵۰ ساله سید علی حسینی خامنهای 4.7 99 همرزمان حسین(ع) سید علی حسینی خامنهای 4.8 44 خاطرات احمد احمد محسن کاظمی 4.3 32 از نیمه ی خرداد: طرحی از اندیشه و رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) مصطفی غفاری 4.5 3 مدیریت برنامه ریزی و زمان معاونت تربیتی - فرهنگی موسسه آموزشی و پژوهشی امام 0.0 0 شب های پیشاور محمدحسین سلطان الواعظین 4.6 19 ایستگاه خیابان روزولت (روایتی مستند از تسخیر سفارت آمریکا در تهران) محمد محبوبی 4.9 10