خواندهام دژ اسطوره ای: روایت شلمچه جعفر شیرعلی نیا 0.0 0 هور در آتش: روایت طلاییه و زید جعفر شیرعلی نیا 0.0 0 سربازان امام: روایت اهواز خانه فرهنگ و هنر سافیا 0.0 0 آب های ناآرام؛ روایت اروند جعفر شیرعلی نیا 5.0 1 سفر به گرای 270 درجه احمد دهقان 3.8 77 خاک های نرم کوشک سعید عاکف 4.4 82 برنامه ریزی و توسعه در ایران جورج بی. بالدوین 0.0 0 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تا کنون: دوباره به آسمان نگاه کن: از ظهور اسلام تا تمدن اسلامی خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.0 7 روایت تفکر، فرهنگ و تمدن از آغاز تاکنون؛ آسمان به زمین الصاق شد؛ از آغاز تا پایان قرون وسطی خانه فرهنگ و هنر سافیا 4.1 12 حکمت و حکایت جوان مردی (نگاهی به آیین فتوت در فرهنگ اسلامی) محمد فنایی اشکوری 5.0 1 اعتقاد ما سیدمحمدباقر صدر 4.3 9 دا سیده اعظم حسینی 4.3 66 نورالدین پسر ایران معصومه سپهری 4.5 8 قیام و انقلاب مهدی (عج) مرتضی مطهری 4.8 0 حماسه حسینی مرتضی مطهری 4.7 25 سیری در سیره ائمه اطهار (ع) مرتضی مطهری 4.6 24 فیلسوف فطرت علی حیدر مرتضوی 3.2 1 همیشه مربی: ناگفته هایی از سیره تربیتی و فرهنگی مربی شهید محمد عبدی حسن مجیدیان 4.6 6 دست نیافتنی طاها صفری 4.1 3 سیری در سیره نبوی مرتضی مطهری 4.5 22