خواهم خواند Carmilla Joseph Sheridan Le Fanu 3.6 4 The Ocean at the End of the Lane نیل گیمن 3.8 38 راهبه دنی دیدرو 4.7 1 Station eleven: a novel Emily st.John Mandel 4.0 3 ساده لوح کردن ما: برنامه ی درسی پنهان تحصیلات اجباری جان تیلور گاتو 4.4 6 ترجمه های هدایت صادق هدایت 0.0 0 برای من غمگین نشوید خشایار فهیمی 3.3 2 زنبوران و صلح (مجموعه کمدی های آریستوفان) آریستو فان 3.2 1 پرندگان: مجموعه کمدی های آریستوفانیس آریستوفانس 3.9 2 لیسیستراتا و تسموفوریازوس (مجموعه کمد های آریستوفان) آریستوفانس 3.9 3 ریخت شناسی قصه های پریان ولادیمیریاکوولیویچ پراپ 3.6 3 دل سگ محمد یعقوبی 4.5 0 تاریخ فشرده یونان جیمز هنیج 0.0 0 آغاز فلسفه هانس گئورگ گادامر 2.8 1 عمارت رصدخانه ادوارد کری 3.7 3 خوشا نقاش بودن ویرجینیا وولف 3.0 0 مواجهه با مرگ برایان مگی 4.0 18 دستور زبان طراحی محیط های یادگیری (برگزیده کتاب سال دانشجویی) ... حامد کامل نیا 0.0 0 دیالوگ با سه نفر و چند نمایشنامه ی دیگر هرولد پینتر 3.5 0 بوطیقای معماری (آفرینش در معماری) تئوری طراحی: راهبردهای نامحسوس به سوی خلاقیت معماری آنتونی آنتونیادس 0.0 0