خواندهام پهلوان مقاومت؛ زندگی و خاطرات جانباز شهید مهدی نیساری عبدالله عمیدی 3.5 1 مرثیهای بر یک رهایی آزاده جهان احمدی 3.1 25 حسن طهرانی مقدم فرزانه مردی 5.0 1 سواد روایت اچ. پورتر ابوت 3.8 14 کتاب احمدی روشن مرتضی قاضی 4.5 9 دیدار اتفاقی با دوست خیالی و هشت جستار دیگر آدام گاپنیک 3.4 13 اسب هایی که با من نامهربان بودند امین فقیری 3.0 3 کا : مجموعه خاطرات حاج یعقوب مهرابی امیرحمزه مهرابی 3.0 1 کلیدر (دوره ۵جلدی) محمود دولت آبادی 4.6 14 جان پدر کجاستی؟ فهیمه پوریا 3.5 3 ماجرا فقط این نبود: شش جستار درباره ی زندگی در کنار ادبیات و هنر زیدی اسمیت 3.4 16 اینجا روخانه ای جاریست میثم محمدی 1.5 1 درد که کسی را نمی کشد: پنج جستار درباره ی گم شده های خلوت و شلوغی امین شیرپور 3.3 15 ملداش مهدی کردفیروزجایی 3.6 13 نعش کش محمدرضا گودرزی 3.2 1 آقای سالاری و دخترانش مجید اسطیری 3.0 15 حکایت عشقی بی قاف، بی شین، بی نقطه: مجموعه داستان کوتاه مصطفی مستور 3.4 24 برساتی صادق رحمانی 3.5 2 حماسه امام سجاد (ع): تحلیل مبارزات سیاسی فرهنگی امام سجاد سید علی حسینی خامنهای 4.6 8 از پشت میز عدلیه: خاطرات طنز یک قاضی دادگستری امین تویسرکانی 3.5 71