خواندهام مارکسیسم بی نقاب (از توهم تا نابودی) لودویگ فون میزس 3.5 0 پیروزی: راهبرد پنهانی دولت ریگان برای تسریع در فروپاشی شوروی پیتر شوایتزر 4.5 1 دفترهای مالده لائوریس بریگه راینرماریا ریلکه 4.1 2 ما ایرانیان: زمینه کاوی تاریخی و اجتماعی خلقیات ایرانی مقصود فراستخواه 3.0 2 دموکراسی ها چگونه می میرند: آنچه تاریخ در مورد آینده می گوید دانیل زیبلات 3.4 2 دختر سروان: با شناختنامه کامل آلکساندرسرگیویچ پوشکین 3.8 20 بازگشت چورب آبتین گلکار 3.6 6 داستان های بلکین آلکساندرسرگیویچ پوشکین 3.9 5 گریز میخاییل بولگاکف 3.8 2 اقرار می کنم عاشق شده ام (اشعار سال های 1813 تا 1820) آلکساندر سرگی یویچ پوشکین 4.2 0 ناشناس فیودور داستایفسکی 3.8 13 چهار مقاله درباره آزادی آیزایا برلین 2.8 1 سونات زمستان دوروتی ادواردز 3.8 1 شهادت می دهم بر خلاف باد غادة السمان 4.0 0 در بیروت دریایی نیست غاده سمان 2.3 1 ایران و یونان در بستر باستان: ایران، لوک پیر، ایرانیان ازآیسخیلوس، ایران و یونانبه گواهی شاهنامه و ایلیاد محمدعلی اسلامی ندوشن 4.0 0 نشانه شناسی سینما کریستین متز 4.0 0 On Freedom تیموتی اسنایدر 0.0 0 شاعری با یک پرنده آبی چارلز بوکوفسکی 3.5 0 همهی يكشنبهها كجا رفتهاند اشكان كاظميان مقيمي 3.5 0