خواندهام هزارپاها علی مفاخری 3.0 0 ابو وصال: روایت زندگی طلبه شهید مدافع حرم محمدرضا دهقان امیری محدثه علیجان زاده روشن 4.0 5 دست ابلیس: خاطرات مستر همفر جاسوسی انگلیسی در کشورهای اسلامی سیداحمد علم الهدی 3.9 0 تب مژگان محمدرضا حدادپورجهرمی 3.7 54 نسیمی از ملکوت: آیات الهی در تجربه های نزدیک به مرگ و حکایات تاریخی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 1 برنامهریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده رایدر کارول 4.1 71 سی و۳ مسعود آذرباد 4.4 2 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 88 نیکولا کوچولو رنه گوسینی 4.3 4 قتل در قطار سریع السیر شرق آگاتا(میلر) کریستی 4.4 46 فرنگیس: خاطرات فرنگیس حیدرپور مهناز فتاحی 4.4 40 مجموعه هنری زلزله فرانچسکا سایمون 3.1 1 بابا سعید: زندگی نامه و خاطرات شهید سعید زندی 3.8 0 رشد علی صفایی حائری 4.5 100 خط مقدم 4.6 22 توسعه و مبانی تمدن غرب سیدمرتضی آوینی 4.4 31 اسرائیلی که من دیدم؛ نه صلح، نه حرف اضافه: خاطرات خبرنگار عرب از سفر سال 1996 به شهرهای صهیونیست نشین و مسلمان نشین فلسطین اشغالی عاطف حزین 4.0 19 از خود مافیا تا خود قتلگاه گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.8 1 درک یک پایان جولیان بارنز 3.6 29 سرباز کوچک امام (ره) فاطمه دوست کامی 4.5 19