خواندهام تاریخ بیخردی! از تروا تا ویتنام باربارا تاکمن 4.3 4 توپ های ماه اوت بارباراورتهایم تاکمن 4.0 5 جهش اجتماعی: یافته های جدیدنظری تکامل درباره اینکه ما که هستیم و از کجا آمده ایم و چه چیزی شادکاممان می کند ویلیام فون هیپل 4.5 10 نظم زمان: رازگشایی معمای زمان کارلو روولی 3.9 3 واقعیت ناپیدا: سفری به گرانش کوانتومی کارلو روولی 4.7 4 واقعیت پنهان: جهان های موازی و قوانین ژرف کیهان برایان گرین 4.0 1 تاریخچه ی تقریبا همه چیز بیل برایسن 4.1 2 پیدایش انسان یوزف اچ. رایشهولف 4.0 1 مادام بواری گوستاو فلوبر 3.8 62 مرشد و مارگاریتا میخاییل بولگاکف 4.1 100 جامعه باز و دشمنان آن کارل پوپر 4.0 0 آدمی: یک تاریخ نویدبخش روتخر برخمان 4.4 8 برج فرازان بارباراورتهایم تاکمن 4.6 6 واقع نگری: چرا جهان را کژ می فهمیم هانس روسلینگ 4.0 8 رستاخیز لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.1 21 بیچارگان فیودور داستایفسکی 3.7 73 گزارش یک آدم ربایی گابریل گارسیامارکز 3.3 3 عدالت چه باید کرد؟ مایکل جی. سندل 4.2 7 طاعون آلبر کامو 4.1 80 از خوب به عالی جیمزچارلز کالینز 3.8 1