خواندهام روابط متکامل زن و مرد علی صفایی حائری 4.2 35 گربه سیاه ادگار آلن پو 3.9 5 مارش میرا: جاده مرگ - جاده زندگی صادق سلیموویچ 4.1 5 ماه به روایت آه ابوالفضل زرویی نصرآبادی 4.5 91 چهارده مجلس حامد حجتی 4.5 1 نبرد حق و باطل: به ضمیمه تکامل اجتماعی انسان در تاریخ مرتضی مطهری 4.6 3 آزادی معنوی مرتضی مطهری 4.7 50 انسان ۲۵۰ ساله - حلقه دوم سید علی حسینی خامنهای 4.7 122 گفتارهایی در اخلاق اسلامی: توکل، رضا، صبر، طول امل مرتضی مطهری 4.4 5 امدادهای غیبی در زندگی بشر مرتضی مطهری 4.5 4 با رشته محبت به کجا می کشی مرا؟ محسن عباسی ولدی 4.7 3 ارتش رایانه ای و نوازش تازیانه ای: نقش بازی های رایانه ای در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.2 8 بازی روی ابر خیال و کودکی های رو به زوال: نقش بازی های رایانه ای در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.5 8 من دیگر ما: فرزند ما از ما جدانیست، او خود ما است اما در اندازه ای کوچک تر محسن عباسی ولدی 4.3 6 من دیگر ما: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ما است اما در اندازه ای کوچکتر محسن عباسی ولدی 4.2 7 من دیگر ما: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ما است اما در اندازه ای کوچکتر محسن عباسی ولدی 4.4 10 من دیگر ما: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ما است اما در اندازه ای کوچکتر محسن عباسی ولدی 4.6 8 من دیگر ما: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ما است اما در اندازه ای کوچکتر محسن عباسی ولدی 4.3 15 تعلیم و تربیت در اسلام مرتضی مطهری 4.4 22 نبرد حق و باطل مرتضی مطهری 4.5 6