بازی روی ابر خیال و کودکی های رو به زوال: نقش بازی های رایانه ای در تربیت فرزند

بازی روی ابر خیال و کودکی های رو به زوال: نقش  بازی های رایانه ای در تربیت فرزند

بازی روی ابر خیال و کودکی های رو به زوال: نقش بازی های رایانه ای در تربیت فرزند

محسن عباسی ولدی و 3 نفر دیگر
4.6
16 نفر |
5 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

1

خوانده‌ام

41

خواهم خواند

9

شابک
9786008031000
تعداد صفحات
284
تاریخ انتشار
1398/6/11

نسخه‌های دیگر

توضیحات

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        اگر کاری نکند و یک جا بنشیند، همان کودک تو دل برواست که وقتی لبخند میزند، احساس میکنی با هر لحظه لبخندش میشود یک روز شادی کرد، با هر لحظه لبخندش میشود یک روز شادی کرد، اما وقتی هم نشینو هم سخنت میشود، ورق برمیگردد. دیگر در مقابلت یک کودک نمیبینی. کسی را میبینی که از بزرگی فقط قد و قامتش را ندارد. چیزهایی میداند که بزرگ ترها وقتی کوچک بودند، حتی از ذهنشان عبور هم نمیکرد. به قدری در بازی هایی که هدیه پدر و مادرش بوده! نقش های جور و ناجور دیده و به اندازه ای خیالات هپروتی به جانش تزریق شده که دیگر صفای دوران کودکی را ندارد. او دیگر کودک نیست.
      

لیست‌های مرتبط به بازی روی ابر خیال و کودکی های رو به زوال: نقش بازی های رایانه ای در تربیت فرزند

دنیای قشنگ خدمت گزاری و تربیت بچه های کاری: نقش کارکردن فرزندان در تربیت کریمانهتربیت بچه های زلال و آزادی استقلال: نقش استقلال در تربیت کریمانه فرزندانکلاس آقای تربیت و درس شیرین کرامت: تربیت کریمانه فرزندان و روش های آن

تربیت

11 کتاب

خیلی دوست داشتم و دارم که موضوع تربیت فرزند رو به طور خالص از منظر اسلام و روایات مطالعه کنم بعد از کلی گشت و گذار به مورد ویژه ای نرسیدم حتی یادمه در نمایشگاه کتاب چند سال گذشته یکی از کارشناسان فروش انتشارات جمکران که طلبه هم بودند قول جزوه ای رو دادند که یکی از اساتیدشون در باب تربیت اولاد جمع آوری کرده بودند و همون چیزی بود که من میخواستم. اما هنوز دارم انتظار ارسال این جزوه رو می کشم... و زهی خیال باطل 🙃 راجع به مجموعه تربیتی اقای عباسی ولدی هم حتما خیلی ها آشنایی دارند و دستی به این کتاب بردند اما بنده خیلی مردد بودم نسیت به این مجموعه که آیا به طور مطلق از منظر اسلام بیان شده یا مخلوطی از غرب و اسلام؟!؟؟ تا این که متوجه شدم برادر اقای عباسی یکی از دوستانم بوده و من خبر نداشتم (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا) بدون فوت وقت با ایشون نیم ساعتی راجع به این مجموعه صحبت کردم و آگاه شدم که ایشون به شدت مخالف روش غربی هستند و مجموعه منتشر شده 100 درصد نه اما نود و پنج درصد برپایه دین شریف و بزرگ اسلام است نمیدونم آیا کتابی با محتوای مد نظر حقیر به گوش مبارک یا چشمان منور دوستان اومده یا نه؟؟؟ خوش حال میشم اگر موردی هست بفرمایین

1

یادداشت‌ها

          این کتاب سه بخش داره
که در بخش اول به صورت اجمالی به تاریخچه ورود بازی های رایانه ای به زندگی انسان پرداخته
در بخش دوم که بنظرم مهم ترین و مفیدترین بخش کتاب بود درباره این صحبت شده غرق شدن توی بازی های رایانه ای چطوری فضای ذهن کودکان مارو وارد دنیای خیال و از دنیای واقعیت جدا میکنه و این غرق شدن میتونه چقدر مفاهیم مهم و کلیدی زندگی مثل پیروزی و شکست،دوستی و دشمنی،شادی و غم،سختی و آسونی،لذت و... در نظر کودک ما عوض کنه به طوری نتونه با واقعيت های زندگی کنار بیاد و دلش بخواد همیشه در اون تعاریف کاذب بازی ها باقی بمونه که به شدت مخرب هستش و مسلمه کسی که نتونه این مفاهيم کلیدی رو در کودکی درست درک کنه و بفهمه در بزرگسالی به شدت دچار مشکل خواهد شد.
در بخش سوم مثال هایی از اینکه باورهای دینی ما چقدر در بازی های رایانه ای موجود متفاوت نشون داده میشه یا حتی مورد توهین واقع میشه گفته شده.
نکته ای که با خوندن این کتاب که دومین کتابی هستش که از مجموعه من دیگرِ ما میخونم نظرمو جلب کرد این بود که یه جاهایی ماها به عنوان والد یا بزرگتر با خوندن این کتابا به نقاط ضعف خودمون پی میبریم و چقدر خوب میشه که باعث بشه در ابتدا خودمون رو اصلاح کنیم تا بتونیم تاثیر لازم رو روی کوچکترها و فرزندانمون داشته باشیم(:
از نکات منفی هم بخوام بگم اینه که یه جاهایی زیادی خلاصه بود و اونقدر جامع و مانع انواع بازی ها و تأثیرات منفی اون ها و گفته نشده بود
در مورد راه حل و راه کار که اصلا صحبت نشده‌ بود که فکر میکنم در جلد بعدی که باز هم با همین موضوع بازی های رایانه ای هست اشاره شده باشه.
(چقدر طولانی شد🤓ولی خب دارم تمرین میکنم که بیشتر و بیشتر درباره کتاب هایی که میخونم توضیح بدم که بعدا که به این یادداشت ها رجوع میکنم چیزهای بیشتری از کتاب یادم بیاد و بیشتر به دردم بخوره🙂)
        

6