خواهم خواند اشغال: انقلاب دوم؛ تولد آمریکاستیزی حسام بشرویه نژادکریمی 3.5 1 روح الله؛ روایت مستند زندگی امام خمینی هادی حکیمیان 4.3 5 انقلاب اجتماعی: سیاست و دولت رفاه در ایران کوان هریس 0.0 0 انقلاب ما به ما چه داد؟ نادر ابراهیمی 4.6 12 فرزند بی نهایت ؛ خاطرات خودگفته شهید بهشتی محسن ذوالفقاری 5.0 2 جاسوسی که سقوط کرد آرون برگمان 3.7 6 قاسم مرتضی سرهنگی 4.0 2 سرباز، قاسم سلیمانی مصطفی رحیمی 4.1 4 رئیسی عزیز 4.1 6 مروری بر تاریخچه و تفکرات سازمان مجاهدین خلق از زمینه های تاسیس تا عملیات فروغ جاویدان (1367 - 1344) وحید خضاب 4.7 4 بازسازی انقلابی در ساختار فرهنگی در اندیشهی حضرت آیتالله العظمی خامنهای مهدی جمشیدی 5.0 1 حقیقت عظیم سید علی حسینی خامنهای 4.2 18 از ما بریده ها رضا اکبری آهنگر 4.3 0 آقا سید محسن زهرا محسنی فر 4.5 1 آشوب: نقاط عطف برای کشورهای بحران زده جرد ام. دایاموند 4.8 0 یعقوب نیمرودی محمدتقی تقی پور 1.0 1 افسانه رهبر مقتدر (رهبری سیاسی در عصر مدرن) آرچی براون 0.0 0 تغییر: رخدادهای بزرگ چگونه فراگیر می شود؟ دیمون سنتولا 0.0 0 عربستان از درون: تاریخ جدید عربستان؛ پادشاهان، نهادهای دینی، لیبرال ها و افراطیون رابرت لیسی 4.0 2 جریان روشنفکری اسلامی در ایران: مقارنه دو سخنرانی از آیت الله خامنه ای در سالگرد درگذشت دکتر علی شریعتی، سال 1359 سید علی حسینی خامنهای 4.4 9