خواهم خواند عربستان از درون: تاریخ جدید عربستان؛ پادشاهان، نهادهای دینی، لیبرال ها و افراطیون رابرت لیسی 4.0 2 جریان روشنفکری اسلامی در ایران: مقارنه دو سخنرانی از آیت الله خامنه ای در سالگرد درگذشت دکتر علی شریعتی، سال 1359 سید علی حسینی خامنهای 4.4 8 نیروی پنهان دوستی و رفاقت بنفشه شریفی خو 4.0 2 روشنفکران و جامعه: آنجا که روشنفکران خطا می کنند تامس سوئل 3.0 0 چرا ملت ها شکست می خورند؟: ریشه های قدرت، ثروت و فقر دارون عجم اوغلو 4.1 22 زندگی، مادری، کنشگری: پژوهشی در نقشآفرینی مادران در اجتماع زینب اعلمی 0.0 0 نیمه پنهان: ردپای روباه: ماموران MI6 در ایران (1) پروین نخعی مقدم 4.0 1 ذوالشهادتین امام محمدحسن روزی طلب 4.6 2 من اطلاعاتی بودم رضا اکبری آهنگر 4.2 4 قطار پنجاه و هفت (رمان) رضا رئیسی 2.9 1 دنیای قشنگ نو آلدوس هاکسلی 4.0 51 پس از پنجاه سال پژوهشی تازه پیرامون قیام حسین (ع) سیدجعفر شهیدی 4.2 19 ماهی ها به دریا بر می گردند مرضیه اعتمادی 3.9 12 اقتصاد سیاسی جمهوری اسلامی (گام نو) بهمن احمدی امویی 0.0 0 هدف تهران: تهاجم کارترو وقایع پشت پرده جولیتو کیه زا 3.0 1 سنافور یحیی السنوار 3.1 5 سفر به ولایت عزرائیل جلال آل احمد 3.2 14 مهاجرت علمای شیعه از جبل عامل به ایران در عصر صفوی مهدی فرهانی منفرد 0.0 0 خطبه فدک مجتبی تهرانی 4.7 4 اعتراف سبز: گزیده ای از نوشتار وبلاگ نویسان شورش سبز و مخالفان دکتر احمدی نژاد در رفع شبهه تقلب دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی 0.0 0