معرفی کتاب رئیسی عزیز اثر undefined رئیسی عزیز 3.7 5 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 10 خواهم خواند 5 ناشر شابک 9786228119182 تعداد صفحات 200 تاریخ انتشار 1403/4/3 توضیحات متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد. بریدۀ کتابهای مرتبط به رئیسی عزیز حامد 1403/5/18 رئیسی عزیز 3.7 3 صفحۀ 178 0 2 حامد 1403/5/18 رئیسی عزیز 3.7 3 صفحۀ 173 1 3 لیستهای مرتبط به رئیسی عزیز بهروز دلاور 1403/1/14 کتابهایی که در سال ۰۳ خوانده ام 62 کتاب امسال با خودم قرار گذاشتم به دوران اوج کتابخوانی برگردم و برنامه ریزی کنم تا بتونم ۱۱۱ جلد کتاب را در سال ۰۳ بخوانم،امیدوارم که در پایان سال به این عدد برسم 6 30 یادداشتها محبوبترین جدیدترین بهروز دلاور 1403/5/9 نمیدانم بگم اولینها خوبند یا بد،اما کتاب رئیسی عزیز جز اولینها درباره مردیست که سالها زمان نیاز است تا او را بشناسیم،نویسنده در اولین روزهای بعد ازشهادت سیدعزیز، روایتهای مختلف درباره او را جمع کرده وبه نظرم برای کمک به درصد زیادی از عموم مردم جامعه مناسب است تا مردی را که خستگی نمیشناخت و در حقش کم لطفی شد بشناسند... 0 9 آمنه پازکی 1403/10/7 خواندمش فقط چون دلتنگ شهید جمهور عزیزم بودم. این همه عجله و شتاب در نوشتن شبهی از خاطرات این مرد بزرگ فقط باعث یخ شدن تمام هیجانی شد که برای بیشتر دانستن از رئیسی عزیز داشتم. بدون کمترین ظرافت کمترین تکنیک صرفا فقط برای اینکه یک چیزی چاپ شده باشد تا از قطار عقب نمانند... این حجم از بی توجهی برای تولید یک اثر فاخر و در خور شخصیت برای این مردان بزرگ واقعا جای تأسف دارد. 0 5 مجتبی بنیاسدی 1403/4/12 دم دستترین و پرسرعتترین روشی که میشد از شهیدجمهور کتاب آماده و منتشر کرد، همین سبک کتابِ «رئیسی عزیز» است. نویسنده کتاب که ظاهراً بیشتر میشود اسمش را گردآورنده گذاشت، به همراه یک گروه ده نفره خاطرات را جمعآوری کردهاند. اکثر خاطرات کتاب، برگرفته از صحبتهای مسئولین آستان قدس رضوی، قوه قضاییه و دولت سیزدهم است که در ایام بعد از شهادت رئیسجمهور در صدا و سیما و شبکههای مختلف بیان کردند. این خاطرات از یتیم شدن شهید رئیسی شروع میشود و بهمرور از مسئولیتهای مختلف او عبور میکند و تا شهادتش تمام میشود. از ۱۷۰ خردهخاطره کتاب، تعداد زیادی از آن در تلویزیون یا فضای مجازی دیده شده و حرفهای جدید و شنیده نشده کم دارد. ولی وقتی همهی خاطرات را کنار هم میگذاریم، یک جمله میشود نوشت که «سیدابراهیم رئیسی، یک سیاستمدار ایرانیِ با اخلاق و با صلابت بود.» ولی قطعا این آخرین کتاب از شهید رئیسی نخواهد بود. همانطور که عناوین کتاب برای سردار دلها زیاد و زیادتر شده. ایسنا نوشته طبق اطلاعات خانه کتاب و ادبیات، ۵۹۰ عنوان کتاب با کلید واژه «قاسم سلیمانی» منتشر شده که ۱۸۰ عنوان چاپ اول و ۴۱۰ تای دیگر تجدید چاپ هستند. البته جستوجو با کلید واژه «حاج قاسم»، ۶۱۲ عنوان کتاب را درپی دارد که ۱۸۵ تا از آنها چاپ اول است. با کلیدواژههای «سردار سلیمانی» و «سردار دلها» نیز به ترتیب ۱۰ و ۴۷ عنوان کتاب در بخش جستوجوها پدیدار میشود. حال برای شهید رئیسی از زمان مسئولیتش در قوه قضاییه کتب خاطرات میشود درآورد، از مسئولیتش در آستان قدس و سه سال دولت هم همینطور. همین میتواند ماده خام آثار ادبی و هنری باشد. ولی معتقدم هیچچیز خاطرات خودنوشت نمیشود. چقدر من از کتاب «از چیزی نمیترسیدم» حاجقاسم لذت بردم. 0 18