خواندهام او با مبل آمد! دیوید اسلونیم 3.5 0 کجا با این عجله؟ پیترهمیلتن رنلدز 4.2 7 ایرانی تر نهال تجدد 3.9 25 بازشناختن غریبه ایزابلا حماد 4.1 11 چه قدر خوبیم ما! علی میرمیرانی ( ابراهیم رها ) 3.9 11 فلاکت روزمره هرتا مولر 3.5 4 سفرنامهی گالیور جاناتان سویفت 4.0 2 دانش اتوپیا ایمنیوئل موریس والرستاین 4.0 1 قرار با خورشید؛ روایت هایی از مواجهه با امام رضا مهدی قزلی 4.2 7 ترقی و توسعه سیدسعید موسوی ثمرین 4.5 0 گفتوگوهای توسعه؛ روایت مقصود فراستخواه از مسأله توسعه در ایران مانی کلانی 4.0 2 باغ پرویز دوائی 3.8 1 هومان محمد نصراوی 2.3 8 پیوند ناگسستنی تکنوکراسی و اقتصاد نئولیبرال شهریار زرشناس 3.2 0 شرقگرایی : کیپاپ، انیمه و تیکتاک در ایران داوود طالقانی 3.1 4 معمای توسعه: تجربه ماهاتیر و مالزی علی اشرف افخمی 2.8 3 گفت وگوهای توسعه: روایت محمود (سریع القلم) از مساله توسعه در ایران مانی کلانی 4.0 2 ملی خرسه و استاد زنبور معصومه یزدانی 4.5 2 گرگی که با فرشتگان رقصید حمیدرضا توکلی 3.0 1 کفایه الانام: فقه فارسی شیعه از قرن هفتم هجری محمدبن حسین رازی 5.0 1