خواندهام جریان شناسی فکری ایران معاصر عبدالحسین خسروپناه دزفولی 3.7 4 آبنبات دارچینی مهرداد صدقی 4.4 88 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد نادر ابراهیمی 4.5 71 با سرودخوان جنگ در خطه ی نام و ننگ نادر ابراهیمی 4.2 28 نهر عظیم: آداب و مراحل درایت در روایات اهل بیت (ع) سیدمحمدمهدی میرباقری 4.0 1 هنر، دین، تجدد (گفتارهایی در مبانی هنر) سیدمحمدمهدی میرباقری 3.8 2 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 165 من و کتاب سید علی حسینی خامنهای 4.3 43 نقاب ها: جریان شناسی نفوذ در تاریخ انقلاب اسلامی ایران... محمدعلی الفت پور 4.1 1 صوفیانه ها و عارفانه ها: از آغاز تصوف تا حمله ی غزها همراه با دویست نمونه ی منتخب و تحلیل آن ها نادر ابراهیمی 4.3 2 فتح خون سیدمرتضی آوینی 4.7 82 کتاب فاضل نظری 4.1 50 حماسه حسینی مرتضی مطهری 4.7 20 مسئله حجاب مرتضی مطهری 4.4 14 سیری در نهج البلاغه مرتضی مطهری 4.6 10 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.6 254 من میترا نیستم: روایت زندگی شهید زینب کمایی معصومه رامهرمزی 4.5 60 منشور روحانیت: پیام تاریخی و مهم حضرت امام خمینی (س) خطاب به روحانیون سراسر کشور سیدمهدی محمودی 4.8 5 بدان، ایدک الله: نصایح رهبر انقلاب اسلامی (مدظله) به طلاب 4.7 5 صعود چهل ساله: مروری بر دستاوردها چهل ساله انقلاب اسلامی براساس آمارهای بین المللی سیدمحمدحسین راجی 4.3 7