خواندهام یادداشت های کومه چومه کامو 4.5 0 هر دو نیمه ی ماه تاریک است مریم قربانی 5.0 0 پذیرفتن - مجموعه شعر - گروس عبدالملکیان 3.7 13 حفره ها: مجموعه شعر گروس عبدالملکیان 3.8 8 سطرها در تاریکی جا عوض می کنند گروس عبدالملکیان 4.1 5 رنگ های رفته ی دنیا و گزیدهای از پرندهی پنهان گروس عبدالملکیان 3.8 14 وقتی اقیانوس وارد عدلیه شد امین تویسرکانی 3.6 7 از پشت میز عدلیه: خاطرات طنز یک قاضی دادگستری امین تویسرکانی 3.5 76 این جا چه می کنی شاعر چسلاو میلوش و دیگران 3.0 0 من سرگذشت یأسم و امید واسلاو هاول 3.7 16 کتاب مستطاب قمپز: مجموع شعر طنز شاعران استان قم 3.0 0 مردی از ناکجا: فانتزیهای پرونک الکساندر همن 3.1 3 انگیزه نیکسون کشی و جشن انقلاب شیلی پابلو نرودا 3.0 0 ترکه مرد دشیل همت 4.5 2 شرقگرایی : کیپاپ، انیمه و تیکتاک در ایران داوود طالقانی 3.2 5 واقعیات قضیه آقای والدمار ادگار آلن پو 3.8 1 ادیپ شهریار سوفوکلس 4.6 2 سیر و سلوک: مقدمه: سلوک معنوی در پرتو نور قرآن و عترت (ع) حسین مظاهری 4.0 0 قربانی طهران حامد اشتری 4.2 27 به یاری خداوند توانا: خاطراتی از شهید سیدمجتبی نواب صفوی علی اکبری 4.2 8